header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

norges lover

Norges Lover. Bilde: FMI.

Ein rapport frå Oslo Tingrett; Analyse av U-18 saker avsagt i Oslo Tingrett, konkluderer med at det i ranssakene er det kunn eit fåtal av sakene der det ikkje er etniske norske gutar som er offer.

Norske gutar utfører ikkje ran. Dette er ein innvandra kriminell åtferd, og den går utover ei spesifikk etnisk gruppe; norske gutar. Hovedkategorien er ran utført av fl eire gutar med minoritetsbakgrunn mot ein eller to etniske norske gutar, der tiltalte og fornærma er på omtrent same alder. Må føye til at det kan vere stor forskjell i storleik på ein 13-åring og ein 15-åring. Ransutbyttet er som oftast ytterjakke/kler, belte og air-pods. Gjerningsstad er i eller ved offentleg transport, etter kl. 18.00. Og det har også vore trua med kniv eller machete fleire gongar.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Styresmakta og media er stadig på søk etter rasistiske og valdelege nordmenn mot innvandrarar i kvar ein krok i fedrelandet. Men så kan altså Tingretten dokumentere at det er ungdomskriminelle av utanlandsk opphav som organiserer seg og aktivt jakta på norske barn og ungdommar. Landssvik-media har sjølvsagt ikkje funne spalteplass til denne rapporten, bortsett frå den sokalla fleirkulturelle avisa/nettstaden, Utrop. Så spørst det om lesarane der tek inn over seg realiteten i straumen av artiklar om kor rasistiske og fæle vi nordmenn er?

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Dersom det hadde vore norske ungdommar som organiserte seg og aktivt og systematisk jakta på minoritetsungdommar for å rane, banke og trakassere dei – hadde det blitt eit stort oppstyr og toppsak i NRK, TV2 og resten av media – eit ramaskrik utan like. Etter at Norge vart råka av masseinnvandringa på slutten av 1980-talet er det løgnene og hykleriet som har blomstra i fedrelandet – medan sanning og rettferd har vorte trakka på og neglisjert i den viktigaste og avgjerande saka i vår tusenårige historie. Det kan FMI vitne om på det sterkaste.

Magnar Bakke

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 932 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015