header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

gates bil fengsel

Det betviles ikke at den selvutnevnte «menneskehetens uselviske velgjører» også kan ha økonomiske interesser i tankene.

Mens utallige mennesker i Europa ikke vet hvordan de skal betale strøm- og gassregningene sine denne vinteren, spiller Bill Gates igjen verdens frelser. Microsoftgrunnleggeren fortalte CNBC at gass-krisen i Europa er «bra i det lange løp» for Europa. Fordi de ville tvinge kontinentet til å bruke fornybar energi. I tillegg sa Gates at «folk ikke vil være avhengige av russisk naturgass». Hvordan vet han det da? Jeg registrerer de gryende protestene i hele Europa hvor majoriteten av befolkningen ønsker en fredsavtale og en slutt på sanksjonene av Russland. Jeg har ingen glasskule jeg kan spå i, men min realpolitiske kunnskap tilsier at dette ønsket vil deles av stadig flere ettersom vinteren og kulden strider frem.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Multi-milliardæren innrømmet at offentligheten har blitt «litt optimistisk med hensyn til hvor raskt overgangen (til fornybar energi) kanskje», i alle fall er det nødvendig å «finne ikke-russiske kilder til hydrokarboner».

Hvor mange milliarder dollar tjente Bill Gates etter å ha rundlurt befolkningen gjennom koronatiltakene?
I årevis har drop-out Gates dukket opp, ikke bare som «ekspert» på vaksinasjoner. Ingen har glemt hvor mye Bill & Melinda Gates Foundation investerte i WHO, GAVI, Pfizer, forskjellige andre NGOs og systemmedia for å fremme sin skremselspropaganda om den «farlige koronaen». Han fikk spalteplass både i skriftlig og digital løgnmedia for å leke profet og oppfordre en vettskremt og indoktrinert befolkning til å delta i det største menneskelige, medisinske eksperimentet med en nødgodkjent mRNA-«vaksine». Hvor mange milliarder dollar han tjente på å rundlure befolkningen er det ingen som vet, men tallene er astronomiske.

Nå skal det igjen tjenes astronomiske beløp
Nå er denne drittsekken og svinet tydeligvis også «ekspert» på klimaspørsmål. Her er tilsynelatende «filantropi» blandet med økonomiske interesser. På den ene siden har Bill & Melinda Gates Foundation en slående nærhet til farmasøytisk industri, og på den annen side er milliardæren også grunnleggeren av Breakthrough Energy Ventures, et ledende investeringsselskap for klimateknologi. Breakthrough Energy Ventures ser på seg selv som en «unik gruppe som inkluderer tålmodige og risikotolerante private investorer, globale selskaper som produserer eller forbruker energi i store mengder, og finansielle investorer med nødvendig kapital for å finansiere verdens største infrastrukturprosjekter». Målet er å åpne opp nye forretningsområder, bevisst piske opp klimahysteri for å skjule de sanne intensjonene: «Vi har ikke hundrevis av år på oss til å gå over til ren energi. Klimaendringene skader allerede hundrevis av millioner mennesker. Verden trenger å akselerere innovasjonssyklusen», sier psykopaten KillBill Gates.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Og virksomheten med (klima)frykt er åpenbart verdt det. Ifølge finansselskapet Refinitiv Lipper gjør fond som opererer etter politisk korrekte ESG-kriterier, som Breakthrough Energy Ventures, gode forretninger. I 2021 mottok de 649 milliarder dollar i investeringer. Til sammenligning utgjorde investeringene 542 milliarder dollar i 2020 og 285 milliarder dollar i 2019.

Finnes det noen som virkelig tror at denne menneskefi enden ikke foretar disse investeringene for derigjennom å generere en videre mega-profitt slik han gjorde gjennom sitt møkkete spill med korona-«vaksinen»?

Fanden får aldri nok!

Morten Lorentzen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1041 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015