header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garfors 060914Amund Garfors. Foto: FMI.

Undertegnede fulgte med på pressekonferansen den 23. juni, der den avgåtte Kultur & Likestillingsminister Annette Trettebergstuen, og uten press fra statsminister Jonas Gahr Støre, sjøl hadde tatt til vett og forstand og bedt om avløsning fra en jobb hun aldri burde vært tildelt. Ja etter at hun sjøl innså at hun hadde bare en ting å gjøre; og det var å komme seg ut av denne svakeste, mest avskyelige og skammelige regjeringen som dette landet noe gang har hatt!

Og det var på dagen, presis ei uke etter at hun i statsråd, hadde lagt fram dette forferdelige og avskyelige forslaget om å forby konverteringsterapi for både menn og kvinner og barn. Ulykkelige mennesker, ja som er blitt ødelagt til å tro at det ikke finnes håp om hjelp fra sitt tragiske og syndige liv. Og der de som likevel ville forsøke å hjelpe disse forvirrede sjeler, kunne risikere å få lange fengselsstraffer. Men heldigvis, nå er vi kvitt både denne arrogante og skammelige ministeren. Og ikke minst dette sinnssyke og onde forslaget fra denne lite sympatiske kvinnen. Som ikke har gjort annet enn å tråkke på Guds ord.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Nei, det er bare ikke til å tro det som denne dama fortalte oss under pressekonferansen, og som ikke hadde den ringeste peiling på hva habilitet er for noe. Som ikke var det minste bevisst på hvordan inhabilitet skal håndteres. Og det sier altså en representant for Ap som har sittet på stortinget fra 2005? Og som har vært kulturminister de to siste årene! Ja det er både besynderlig og sjokkerende, der vi nå begynner å få et lite innblikk bak fasaden i en politisk korrupsjonsverdensom har vært holdt hemmelig i årevis. Jeg er ganske sikker på at Annette Trettebergstuen neppe er den eneste som har dyrket avvik innafor dette systemet. Og der både hun og alle hennes broiler-venner som er "uteksaminert" i løgn og svada fra "Utøya-universitetet", har brukt sine ministerposter til kraftig promotering av sine egne kjepphester.

Sannheten om Trettebergstuen er at hun har tjent seg selv og sitt, brukt omtrent alt av krefter på promotering av homobevegelsen og gitt fullstendig blaffen i resten av folks liv og hverdag. Jeg trodde nemlig politikerne skulle jobbe for å tjene sitt land og sitt folk, men slik er det nok ikke. Absolutt alt er egeninteresse, penger og karriere. Men hun burde i hvert fall latt være å dra oss alle ned i dritten! Jo, man begynner å bli nokså vant med disse korrupte kvinnelige politikerne i araberpartiet. Og som er helt i tråd med den motbydelige Ap-holdningen til lover og regler for politikere, som kun har lært å bløffe og lyve. Der denne landsmorderen Gro H. Brundtland er deres store forbilde. Mens dømmekraften til Støres papegøyer er på et lavmål. Nei, noe som ikke er mangelvare innafor det partiet.

Vi ser nå en politiker-generasjon som dessverre styrer vårt kjære fedreland rett mot stupet, der de er totalt blottet for praktisk sans og forstand. De er også historieløse, uten sunn fornuft og hva virkeligheten er for noe. De har heller aldri lært de ti bud eller lært å framsette ei bønn. Nei, en kan ikke drive et land, styrt av broilere og oppkomlinger som er hjernevasket av sitt moderparti, som stenger seg inne på Utøya fra de var barn i 12-14 års-alderen. Og der indoktrineringen begynner. For dette er rene "oppdrettspolitikere" som ikke begriper hvordan et samfunn fungerer i praksis. De har kun vært gjennom partiets ungdoms og lokallag - og helt fram til de ender på stortinget eller i regjering. Og som ferdig preparerte til å begynne sitt arbeide med å ødelegge Norge. Ja ødelegge det med ei vanvittig og farlig innvandring, pride-hysteri og som er helt ute av kontroll, avskaffe vår kristne tro og erstatte det av verdens verste ondskap, nemlig islam og islamister, fjerne vår kultur og kirker, mens NRK brukes som propagandakanal med å fornedre oss nordmenn. Der flere og flere muslimer jobber i denne kanalen og som har full støtte i sin nedrivning av nasjonen fra denne tidligere kultur/innvandringsminister. Og der denne egypteren Gahr Støre t.o.m. ba Trettebergstuen om IKKE å gå av. Noe som sier det meste om denne jesuitten, globalisten, løgneren og som seiler under falskt flagg. Ja, som tviholder på kunnskapsminister Tonje Brenna og som selvfølgelig burde gått samme veien som Trettebergstuen! Men inhabilitet er tydeligvis et vanskelig fremmedord for ikke utdannede politiske broilere? Selv om Gahr Støre sto på TV/Dagsrevyen og viftet med ei bok som skal brukes om bl.a. habilitetsforhold. Skal vi le eller gråte til denne klovnen?

Dypest sett handler vel alt om manglende respekt for demokratiet, noe som i aller høyeste grad alle politikere lider av i dette landet. Det som overrasket mest, det er at frykten for å bli avslørt ikke skremmer disse toppolitikerne fra å drive sitt sjofle og falske spill. Og for disse to, Trettebergstuen og Brenna, så er neppe disse sakene som de er med på, og med åpne øyner, ikke bare i grenseland til inhabilitet, men heller til dels åpenbare overtredelser og stygge lovbrudd! Og Aftenposten skal ha all takk og honnør for at de slo alarm! Nei, man fortjener ingen ministerpost når en har så liten og snever peiling på hva man holder på med og har ansvar for. Nei disse de tenker ikke lenger en om å beskytte egen "klan" og "Ap-sekta". Der de overhodet ikke har den minste tillit i det norske folk. Og det i ei tid der folk flest knapt nok klarer å holde hodet over vannet!

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Ja, Ap er et parti som likegodt kan pakke sammen og slutte med sitt juks og bedrag! De kan bare legge bort sitt Janus-ansikt, for det er ingen som tror på dem lenger likevel. Politikere som skal være troverdige representanter for landet, de må først lære hva ordet demokrati betyr. Og ikke minst hva det innebærer. Nei, Annette Trettebergstuen hun må aldri mer få inneha en betydningsfull stilling i dette landet! Hun har brutt tilliten til gangs. Og alle innafor Ap og alle andre partier som har fått en stilling på falskt grunnlag, de må vennligst trekke seg omgående! Ellers vil dette bare bli enda verre. For nå kan alle som blir tatt for lovbrudd bare ta en "Trettebergstuen" – og si at de skammer seg og at de de ikke forsto "reglene"!
I tillegg kan de si at de tilhører den politiske "Eliten". For da vil de slippe både påtale og straff! Og kommer heller ikke i politiregistret.

Ja jeg fikk også med meg slutten av pressekonferansen, der Trettebergstuen fikk et spørsmål fra avisa "Vårt Land" og som ville vite hva som hadde vært det viktigste hun hadde fått til i sin tid som statsråd. Da måtte hun først ta seg en klunk vann, dra litt på smilet, før hun ble alvorlig og kom tilbake med tårer i øynene. Der hun minnet oss om det "viktige" lovforslaget om forbud om å hjelpe de homofile til fornuft, denne svada om forbud mot hjelp ut av dette helvete som hun la fram 7 dager tidligere. Dette skammelige forbudet som hun mente, var nødvendig. Ja som hun vil bli husket for med avsky resten av sitt liv. Før hun gråtkvalt forlot pressekonferansen, framoverlutt som en gammel banket bikkje, der hun sneik seg ut i sin mannedress, slik alle feminister går kledd.

Nei, nå må vi stemme fram partier som er opptatt av hederlighet, ære og nasjonalfølelse. Og ikke minst politikere som ønsker å skape et godt, trygt og verdig samfunn for nordmenn. Vi må unngå partier som kun er opptatt av makt for maktens skyld, slik Ap og Høyre er! Disse som klør hverandre på ryggen. Annette Trettebergstuen var akkurat den karakter, og det kan være veldig farlig, der deres hovmod alltid står for fall.

Stem heller Norgesdemokratene og få helt andre politikertyper inn i kommuner og fylker. Og ikke minst på Stortinget i 2025!

Amund Garfors
Styremedlem i Norgesdemokratene i Nordland
Ankenes, 23.7.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 765 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015