header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

drephvite

Hvite blir fremstilt som syndebukker for feilene til inkompetente svarte og korrupte politikere.

Den katastrofale situasjonen til den hvite befolkningen i Sør-Afrika har blitt neglisjert av hjemlig systemmedia i årevis. I det påståtte regnbuelandet oppfordret i helgen lederen for Sør-Afrikas tredje største parti til slakting av den hvite befolkningen: «Drep boerne, drep bøndene!»

Under den sosialistiske regjeringen har Sør-Afrika, som vestlige medier og politikere kaller regnbuens land, utviklet seg fra en gang velstående stat til en mislykket stat. For å distansere seg fra sin egen inkompetanse, har ledende kommunistiske politikere i ANC i flere tiår oppfordret til hat og vold mot den hvite rasen.

Forrige helg holdt toppolitiker Julius Malema, som også er partileder for leninistiske EFF, det tredje største partiet i landet, en tale til ca. 100.000 støttespillere ved en jubileumsfeiring. I den største stadionet i Afrika, FNB Stadium i Johannesburg, som har en kapasitet på 94.000, sang han sangen «Dubul'ibhunu» – Kill the Boers, kill the farmers, sammen med sine begeistrede tilhengere.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Videoopptak viser skremmende bilder: Titusenvis på stadion synger teksten sammen med partilederen Malema som til slutt former hendene til en symbolsk pistol og imiterer lyden av skudd i mikrofonen. Alt dette til overdøvende glede for hordene av negre som var samlet.

Den nye rasismen som skyller over landet et kvart århundre etter den antatte avskaffelsen av apartheid, er rettet mot hvite boere og angelsaksiske innbyggere. De sørafrikanske boerne – som også omtaler seg selv som "afrikanere" – er etterkommere av nederlandske, tyske, vallonske og franske nybyggere som har vært bosatt på Kapp det gode håp i Sør-Afrika siden 1652 . "Afrikanerne" er anerkjent blant svarte afrikanere som den eneste hvite stammen i Afrika. "Afrikanerne" ser derfor ikke på seg selv som kolonifolk, men som innfødte afrikanere.

Mens den vestlige medieverden tier om dette motsatte tegnet på apartheid, sliter stadig flere hvite sørafrikanere med enorme eksistensielle problemer.

Den sørafrikanske regjeringen introduserte nylig et lovforslag som de facto ville frata store hvite grunneiere tilgang til grunnvann, på grunn av hudfargen, ettersom grunnvannstildelingen ville være basert på hudfarge.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Dette er en del av et program av Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa, som ønsker å knuse den gjenværende innflytelsen fra hvite med brutale tiltak. Han ønsker å kompensere for historiske urettferdigheter under apartheidregimet gjennom systematisk diskriminering av hvite i dagens samfunn. Det ble blant annet vedtatt kvoter for en rekke jobber.

På grunn av Black Economic Empowerment Act (BEE) til den sørafrikanske regjeringen kan de ikke lenger finne arbeid da de som blir ansatt først er negre, deretter blandet rase, så indianere (ble importert av britene) og til slutt kan hvite sørafrikanere bli ansatt. Observatører antar at rundt en fjerdedel av hvite sørafrikanere lever under prekære omstendigheter.

Folkemord på den hvite minoriteten!
Tre ganger så stort som Tyskland, men med bare 55 millioner innbyggere er Sør-Afrika stort sett et jordbruksland. Etter slutten av apartheid forsøkte den nye regjeringen å ekspropriere land til hvite bønder og kaste dem ut fra eiendommen deres. Selv om de bare utgjør ni prosent av befolkningen er de ofre for voldskriminalitet med hele 26 % og representerer over 20 % av drapsofrene.

«Farmkilling» eller på norsk, «gårdsdrap» er det bondeforeninger kaller denne formen for vold mot hvite. Flere og flere observatører snakker om dette brutale fenomenet som et «folkemord» på bøndene, hvorav de fleste er av boer-opprinnelse. Tusenvis av hvite bønder har blitt myrdet siden slutten av apartheid. Det har vært 15.000 ran siden 1994. Hele familier, kvinner og barn, blir ofte brutalt slaktet og gjerningsmennene blir sjelden tatt og dømt.

Mange sørafrikanere, hvis familier har bodd i Sør-Afrika i nesten fem århundrer, frykter for livet og ønsker å forlate landet.

Under de alvorlige opptøyene i 2021 var det allerede mange voldelige angrep på boerne i landet. Hatet mot de hvite bøndene forsterkes av konsekvensene av den pågående infrastruktur-krisen i landet. De tre siste årene har det vært strømbrudd som har vart flere timer om dagen i alle deler av Sør-Afrika og vannforsyningen er katastrofal. Dette er ødeleggende for landets økonomi, for uten strøm vil ingen maskiner, ingen datamaskiner, ikke engang pumpene på bensinstasjonene fungere. Dette skyldes korrupsjonen og mangelen på vedlikehold fra kommunistene i African National Congress (ANC) som har hatt makten i nesten 30 år. Siden 1994 er det nesten ikke bygget nye kraftverk, høyspentledninger eller nettstasjoner og politikerne beriker seg selv.

Men politikerne i ANC og EFF vet hvordan de skal bruke sinnet til den svarte majoritetsbefolkningen til sine egne formål. Hvite mennesker er gode syndebukker for sine egne feil.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 72 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015