header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

fotballislam

Tildekking av kvinnelig hår har alltid tjent og tjener i dag utelukkende til å uttrykke et krav om eierskap til ens egen kone for de grunnleggende aggressive islamske menn. Dette middelalderske eiendomsrelaterte kvinnebildet skal nå feires som en progressiv bragd, selv om det stikk motsatte er tilfelle.

Kulturkampen har rast på banen i lang tid og det nåværende verdensmesterskapet for kvinner i Australia og New Zealand tilbyr også en imponerende studie av den woke venstre-ekstremistiske tidsånden innenfor breddesporten fotball.

Sannheten om at fotball er en refleksjon av samfunnet er, i motsetning til i menns turneringer, ikke bare begrenset til regnbue- og transpropaganda.

Politisk islam bruker også fotball som en stor scene for å iscenesette seg selv og for å fremme koranens livsstil. Til slutt er det eneste «valget» som gjenstår for publikum å la seg plage av hvilken gruppe som skyver sine respektive skilt i forgrunnen og bruker sporten kun som tilbehør til dette ideologiske showet.

Det faktum at noen av ideologiene som vises er som ild og vann for hverandre og utelukker hverandre fullstendig, er noe FIFA tilsynelatende ikke legger merke til.

Til glede for norsk systemmedia hadde den marokkanske forsvarsspilleren Nouhaila Benzina en hijab på i kampen mot Sør-Korea. «Deltakelsen til Nouhaila Benzina vil bryte ned barrierer over hele verden», jublet FIFA allerede før turneringen startet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I 2014 ble Verdens fotballforbunds, FIFA forbud mot å bære religiøse hodeplagg opphevet etter massive politisk kontrollerte protester fra den islamske verden. «Jeg er ikke i tvil om at flere og flere kvinner og muslimske jenter vil se på Benzina og bli virkelig inspirert – ikke bare spillerne, men jeg tror beslutningstakere, trenere og andre idretter», sa Assmaah Helal, en av grunnleggerne av «Muslimske kvinner» til Sports Network.

Legitimering av patriarkalsk islamsk kvinnehat
Det eneste som oppnås her er i sannhet legitimiteten til patriarkalsk islamsk kvinnehat. Selv om bærerne ikke ønsker å innrømme det eller har blitt pervertert av en livslang hjernevasking at Schador, Hijab, Burka eller alle andre former for tildekkelse er faktisk et uttrykk for feministisk selvbestemmelse eller respektfull selvbeherskelse.

Tildekking av kvinnelig hår har alltid tjent og tjener i dag utelukkende til å uttrykke et krav om eierskap til ens egen kone for de grunnleggende aggressive islamske menn. Dette middelalderske eiendomsrelaterte kvinnebildet skal nå feires som en progressiv bragd, selv om det stikk motsatte er tilfelle.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

I sannhet startet dette offisielt islamiseringen av kvinnefotballen. Neste skritt er trolig tillatelse fra det gjennomkorrupte FIFA til å spille i burka. Det kan jo bli morsomt å bivåne 22 heldekkete svartkledde islamistkrigere som braker sammen.

Så utviklingen når det gjelder bitter ironi kan knapt overgås: Noen bærer et regnbueflagg som det grenseløse kjønnsmangfoldet representerer, eller spiller demonstrativt som «transkvinner» og «skeive» stjerner. Andre bærer insigniene som en religiøs ideologi viser som forbyder homofili og straffer den med døden i noen land. Og begge sider feirer sin toleranse. Det er sannsynligvis ingen bedre måte å demonstrere galskapen på til den menneskelige rase, som har vedvart inn i det 21. århundre.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 802 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015