header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

politimester øystese printscreen nrk 020823

Politimester i Oslo, Ida Melbo Øystese. Printscreen NRK, Dagsrevyen 2. august 2023.

Her forleden fikk vi se denne kvinnelige politimesteren i Oslo, Ida Melbo Øystese i full uniform på Dagsrevyen, der hun bløffet om en ungdomskriminalitet i Oslo som er fullstendig ute av kontroll. Hun var frekk nok til også å påstå at etnisitet hos disse kriminelle ungdommene var helt irrelevant. Men for oss nordmenn spiller det ingen rolle lenger om disse importerte er født i Pakistan eller i Norge. Der det viktigste er den kulturen de oppfostres til er til meget stor bekymring. Der de oppfordres hjemme til å hate oss nordmenn!

At 74 % av de ungdomskriminelle i Oslo er født i Norge, det forteller derimot med all tydelighet at det blir bare flere og flere av disse såkalte "fremmedkulturelle" og der problemene nå bare øker på år for år. Ja der det danner seg en subkultur i det sårbare lille norske samfunnet. Og det i en slik grad at dette vil få store og alvorlige ringvirkninger bare om noen få år. For disse menneskene, de kan da ikke kalles for norske, og det samme gjelder for etniske nordmenn som vokser opp i tilknytning til denne subkulturen og som ikke engang kan snakke skikkelig norsk.

Nei jeg synes denne kvinnelige politimesteren burde slutte med å fare med svada og løgn om denne skremmende utviklingen i hovedstaden. For denne gjengen av forbrytere som går fritt rundt om i Oslo, de er så absolutt ikke sårbare barn. Dersom Øystese heller ville snakke sant, så vet hun såre vel hvem de sårbare barna og ungdommene er. For det er de som blir voldtatt, knivstukket, ranet midt på dagen, frastjålet mobiltelefoner og klær, banket opp og torturert av disse frekke kriminelle som hun gjerne beskytter. Men folk er ikke dummere enn at de forstår, der denne Øystese bare driter seg ut. Og der vi bare må le av henne og riste på hodet. For man blir bare så forbannet når slike løgner blir servert i beste sendetid!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Ja dessverre, det begynner å bli vel mye av denne "berikelsen" til Gahr Støre og Erna Solberg nå i dette kommunist og halvislamiserte landet. Det begynner å bli så mye og man hører stadig om noen som må lide grunnet politikernes uansvarlighet. Ja man kan sannelig ha god grunn til å kanskje tro at denne tendensen til å slippe reven inn i hønsegården bare skal fortsette i det uendelige? Ja helt til vi nordmenn ikke lenger føler at vi bor i vårt eget land! Kan det ligge noen stygge planer bak det hele, der både politi og politikere lar denne skremmende utviklingen skje, og med vitende vilje? Og der de bruker denne politimesteren som står der og lyver i sin politiske føring som FN ligger bak? Nei, der jeg ikke kunne fri meg fra å tenke på tidligere politifolk med sadistiske tendenser som slapp inn nazistene til Oslo 9. april 1940? Hva er forskjellen på disse planene, den gangen og i dag?

Jeg kan ikke fri meg fra å tenke at som utdannet jurist, så burde Ida Melbo Øystese vært dreven nok til å innse at dersom hun forteller det norske folk sannheten om forholdene i hovedstaden, så ville hun aldri mer blitt invitert i et direktesendt program i Gøbbels/propagandakanalen NRK. Der i gården tør de så absolutt ikke risikere å miste kontrollen med hva folk skal få vite, noe som Gro H. Brundtland tydelig ga beskjed om!

Nei, beskyttelse av etniske norske barn står neppe på agendaen for norsk politi. Jeg har ikke sett deres stillingsinstruks, men kan garantere at det er helt andre ting og folkeslag som skal prioriteres.

Ja, det synes som om hele det offentlige apparatet står sammen om å blottstille den sårbare etnisk norske befolkningen for den importerte brutaliteten med all den ondskap, voldtekter, overgrep og en farlig utvikling som dette folket aldri tidligere har vært utsatt for, over en så lang tidsperiode.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Jo, denne politimesteren burde kanskje forstå såpass at etnisitet henger ikke sammen med hvorvidt man er født i Norge eller ei. Because I have news for you Mrs. Øystese: En muslim blir aldri "norsk" når det gjelder kultur, verdier og adferd. La det synke inn! For denne dama hun snakker selvfølgelig mot bedre vitende. Der hun burde lese litt i koranen, så hadde hun kanskje funnet ting der som står direkte i motsetning til norsk lov!

Ellers oppfordrer jeg denne "tause Birgitte" – justisminister Emilie Enger Mehl at hun kaller politimesteren inn på teppet, gir henne en reprimande og kanskje skifter henne ut med en mann med baller, ryggrad og mot. Og som kan rydde opp og sette seg i respekt, slik den gode gamle politimester Willy Haugli kunne. En politimester som disse kjerringene ikke rekker til stortåa!

Amund Garfors
Styremedlem Norgesdemokratene Nordland
Narvik, 8.8.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2366 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015