header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

islam 236872 1280

Invasjonen av Europa er et faktum! Vårt folk og kontinent mister sin unike identitet.

Det den ikke klarte å gjøre i sine militære kriger i århundrer, gjør islam nå med aktiv hjelp fra de europeiske statene og deres naive godmennesker som fortsetter å importere millioner og atter millioner av muslimer.

Ikke bare i Norge, men også i andre deler av Europa, går den islamske erobringen ubønnhørlig fremover, men stopper ikke ved omgjøring av kirker til moskeer. En muslim i England erklærte nå åpent dette kravet foran den nå stengte «Trinity Church» i metodistsamfunnet i Sheffield, England, som nå er en moské, triumferte han: «Du kunne tro at dette er en kirke. Men det er ikke lenger en kirke. Som overalt i Storbritannia tar vi over. Islam er kommet for å bli.»

I stil med den selvsikre erobreren erklærte han arrogant: «Det britiske folket liker kanskje ikke denne utviklingen. Men som mange andre ting er noen ting du ikke liker, bra for deg. Så fortsett å bygge kirkene dine, la dem stå tomme. Vi vil kjøpe dem snart og gjøre dem om til moskeer.»

Islams gryende seier over kristendommen
Faktisk nevner muslimen bare den nye virkeligheten som i økende grad dominerer ikke bare Storbritannia, Tyskland, Frankrike og Spania, men hele Vest- og Nord-Europa. Islamske stater og organisasjoner støtter den islamske fremmarsjen i mange deler av Europa med enda større betydning kjøp av forlatte kirker og omgjøring av dem til moskeer. Det finnes ingen klarere og mer ydmykende demonstrasjon av islams gryende seier over kristendommen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

«Rapporter fra sikkerhetsbyråer viser at mange islamske sentre i Europa, som kontrolleres av radikale grupper, ser på kjøp av kirker og deres konvertering til moskeer som en form for jihad i Allahs navn - på samme nivå som martyrdøden», sa medieviteren Mahmoud Zaki.

Ufattelig: Europa gjennomfører en permanent reise i selvødeleggelses!
Det den ikke klarte å gjøre med sine militære kriger i flere århundrer, gjør islam nå med aktiv hjelp fra de europeiske statene og deres naive godmennesker som har importert millioner og atter millioner av muslimer. I mange områder av Europa er vi hvite europeere ikke lenger herrer i sine egne hjem. Den demografiske og kulturelle utviklingen er tydelig på islams side, mens Europa jobber med sin selvdestruksjon på alle områder. Trenden er klar og virker ustoppelig.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Den tradisjonelle kristne religionen blir utestengt fra skoler og universiteter – sammen med hele den vestlige utdanningskanonen – og erstattes av vrangforestillingsideologien som demoniserer alt vestlig. Kirkene er også gjennomsyret av det.

Tidsåndsforsømmelse i stedet for religiøsitet
Kirken deltar i den ulovlige menneskesmuglingen i Middelhavet, og under korona-hysteriet var de blant de verste agitatorene mot de uvaksinerte og nektet troende trøst og hjelp. Ved å oppmuntre til LBGTQ-sykdommen, støtte og oppfordre til mer fremmedkulturell invasjon, bidrar kirken til sine egen undergang.

Før det er for sent: FESTNING EUROPA! NÅ!

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 156 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015