header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

wef klima

«Det er mye lettere å hjernevaske yngre mennesker ved å snakke de inn i ‘klimakrisen’».

Datteren til World Economic Forum (WEF) grunnlegger Klaus Schwab forklarte at de tyranniske restriksjonene under covid-pandemien fungerte som en forløper for fremtidige «klimaforbud».

I følge Nicole Schwab presenterte covid-tiltakene en «stor mulighet» til å teste hvordan publikum ville reagere på autoritære tiltak som kan brukes til å lansere WEFs «Great Reset»-agenda, «enten de vil eller ikke».

Det WEF-sponsede eventyret av «klimakrisen» har som mål å «få til en endring... å sette naturen i sentrum av økonomien», ifølge Nicole Schwab.

WEF lister Nicole Schwab som et "eksekutivkomitémedlem" i den globalistiske organisasjonen og hun kom med kommentarene i en WEF-paneldiskusjon.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Deltakerne i "eksekutivkomitémedlem" diskuterte hvordan den truende «overhengende nødsituasjonen» kan brukes til å fremme andre agendaer, for eksempel WEFs «Great Reset».

Her noen eksempler:

«Denne krisen [COVID] har vist oss at for det første, hvis vi fokuserer på den og merker den overhengende trusselen mot levebrødet vårt, kan ting endre seg raskt», sa Nicole Schwab og fortsatte:

«Og for det andre, at systemet vi hadde før var helt klart uholdbart.»

«Vi ser på næringslivet og ser hvor det er muligheter for å skape arbeidsplasser og fornye naturen.»

«Det er mange muligheter, og igjen handler det om holdningen til at innovasjonsteknologi og forretningsvekst kan gå hånd i hånd med positive effekter på naturen, og vi ønsker å vise noen av disse eksemplene. Regenerativt landbruk er selvfølgelig en viktig del av det», understreket Schwabs datter.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

«Regenerativt landbruk» er et nytt jordbrukssystem som blir forfektet av «grønn agenda»-forkjempere som eliminerer visse tradisjonelle elementer fra matforsyningen, som kjøtt og meieri, som blir demonisert av WEF og klimaalarmister og derfor uttalte hun uten blygsel følgende:

«Det er mye lettere å hjernevaske yngre mennesker ved å snakke dem inn i ‘klimakrisen’.»

«Jeg mener du snakket om en ny menneskehet, jeg tror du nevnte det, ikke sant?»

«Jeg er også trygg på at det er mulig, men jeg tror det krever mye vilje, både fra politikernes side og fra økonomiske aktørers side, for å bryte med ‘business as usual’, men på en veldig seriøs måte , og å si at vi må ta svært vanskelige avgjørelser.»

«Det er avveininger, men dette er vår sjanse, det er et spørsmål om risiko og motstandskraft, for hvis vi ikke handler nå, vil de neste sjokkene bli enda verre.»

Siden fremveksten av covid har WEF presset på ideen om «klimasperringer».

WEF uttalte at nedstengningene knyttet til COVID-19-pandemien beviste at «milliarder av innbyggere rundt om i verden ville akseptere globale begrensninger på frihet av hensyn til klimaendringer».

I en artikkel publisert av WEF berømmer organisasjonen hvordan «milliarder» av mennesker har overholdt covid-«restriksjonene».

Den ikke-valgte organisasjonen fortsetter å argumentere for at offentligheten ville gjøre det samme under dekke av å redusere «karbonutslipp».

Med tittelen «My Carbon: An Approach to Inclusive and Sustainable Cities» foreslår artikkelen at den samme skremselstaktikken kan brukes til å pålegge allmennheten ytterligere "begrensninger".

Temaet for artikkelen er hvordan man kan overtale folk til å ta i bruk «personlige karbonutslippsprogrammer».

Schwabs gruppe bemerker at forbedringer i sporings- og overvåkingsteknologi er med på å overvinne "politisk motstand" mot slike programmer.

«COVID-19 har vært testen på sosialt ansvar», heter det i artikkelen.

Den fortsatte med å si at «et stort antall ufattelige folkehelserestriksjoner har blitt godtatt av milliarder av innbyggere rundt om i verden».

«Det har vært mange eksempler rundt om i verden på opprettholdelse av sosial distansering, maskebruk, massevaksinasjon og aksept av kontaktsporingsapplikasjoner for folkehelse, noe som viser kjernen i individuelt sosialt ansvar», fortsatte WEF.

Organisasjonen fortsetter med å sitere hvor mange mennesker som overholdt lockdown-ordrer til tross for overveldende bevis på de skadelige konsekvensene av slike restriksjoner for samfunnet.

WEF antar da at offentligheten vil oppføre seg på en lignende måte ved andre «kriser».

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1407 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015