header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

soros multimilliardaer red

Inkarnasjonen av ondskap, den amoralske Khazaren George Soros.

«Open Society Foundations» til den amerikansk-ungarske multimilliardæren, selverklært filantrop, fiende av menneskeheten og forbilde for woke venstresiden, George Soros, trekker seg nesten fullstendig ut av EU. Det er uklart om Soros og hans stiftelse anser ødeleggelsesarbeidet i Europa som fullført eller om han rett og slett forlater det synkende skipet.

Open Society Foundations til den amerikansk-ungarske finansinvestoren og rovdyrkapitalisten George Soros annonserte at de ønsker å trekke seg nesten fullstendig fra EU. Dette melder Radio Free Europe, som viser til et brev fra stiftelsens styre. De begrunner avgjørelsen med at EU og medlemslandene selv investerer mye penger i sosiale områder som menneskerettigheter, frihet og mangfold. Stiftelsesmidlene, som tidligere var beregnet på «prosjekter» i EU, skal fra neste år brukes i andre deler av verden.

«Vi vil fortsette å være en finansiør av menneskerettigheter, demokrati og godt styresett i hele regionen, spesielt i Ukraina, Moldova, Kirgisistan og Vest-Balkan gjennom arbeidet til våre nasjonale stiftelser», fortsetter det i uttalelsen.

93 år gamle George Soros overlot ledelsen av Open Society Foundations til sønnen Alexander Soros tidligere i år. Dette dokumenterte vi i denne artikkelen: http://fmi.no/2712-ikke-en-dagsfersk-nyhet-men-informativ-senior-oligarken-og-menneskefienden-georg-soros-trekker-seg-og-gir-stafettpinnen-videre-til-sin-homofile-sonn-alexander-300623.html

Soros var en av arkitektene til kuppet i Ukraina og den påfølgende borgerkrigen siden 2014
Siden 1990 har Soros investert mer enn 32 milliarder dollar i å bygge et globalt nettverk av venstreorienterte ikke-statlige organisasjoner (NGOer), akademia, media og tenketanker som har vanvittig stor innflytelse på pressen, rettsvesenet og politikken. Innen år 2000 hadde han samlet så mye makt gjennom dette nettverket at han til og med var i stand til å styrte regjeringer gjennom såkalte «fargerevolusjoner». Aktivister og frivillige organisasjoner nær Soros bidro sammen med Obama-administrasjonen til et kupp i Ukraina i 2014. Siden den gang har det vært krig i det østlige Ukraina.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Nesten overalt i Øst-Europa har George Soros blitt en av de største hatfigurene de siste årene. I 2020, for eksempel, anklaget den bulgarske regjeringen den velstående filantropen for å organisere de landsomfattende anti-regjeringsprotestene i landet. Ungarns statsminister Orbán sa at siden massemigrasjonen i 2015 har «Soros-planen» vært ment å bringe millioner av muslimske migranter til Europa og dermed fremme en befolkningsutveksling. Soros hadde den gang etterlyst blant annet et «ordnet og rettferdig fordelt opptak av én million flyktninger per år».

Det spekuleres i årsakene til at «Open Society Foundations» nå ønsker å trekke seg fra EU-området. Mens noen mistenker at Soros ser på hans ødeleggelsesarbeid i Europa som fullført og går videre, mener andre at han rett og slett tar steget og forlater det synkende skipet. Andre synes bare det er flott når det ikke strømmer flere Soros-midler som påvirker Europa.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Begge konklusjonene kan være riktige. I nær fremtid vil Europa enten bli bombet, gå rett til helvete, dvs. bli et underutviklet kontinent, eller så vil Brussel og dets parasitter bli drevet til helvete. Soros gjør som rottene - han forlater det synkende skipet. Nå vil han ikke bare fortsette sin ugagn gjennom sønnen i nevnte «Ukraina, Moldova, Kirgisistan …» nei, det afrikanske kontinentet vil også bli en lekeplass for disse skadelige NGOene. Uansett hvor du kan fortsette å grave etter koloniale skatter og urbefolkningen ikke lenger aksepterer utnyttelsen kommer filantropen Soros, nå juniorhomoen, og vil sammen med de andre filantropene som eksempelvis Gates, Zuckerberg m.fl. kondisjonere lokalbefolkningen til den nye verdenspolitikken som bærer navnet Agenda2030 eller også kjent som The New World Order.

Foruten mulighetene for at Open Society Foundation og dets under- og tilknyttede filialer har utført sitt arbeid med suksess, og at Soros & Co. forlater et synkende skip, eksisterer det også en tredje teori:
Handlingene til de som er finansiert av Soros' «Foundation» har blitt for offentlige, for synlige og stiftelsessjefene må ty til nye organisasjoner, nye organisasjonsstrukturer, nye tilnærminger til infiltrasjon og en litt annen ideologi.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1017 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015