header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

who

WHO kan innføre lockdowns, restriksjoner eller fullstendig reiseforbud, obligatoriske vaksinasjoner, gi preferanser til legemiddelselskaper for medisinsk behandling og kontroll av hele informasjonspolitikken for å undertrykke enhver kritikk.

Motstand fra landsviker-regjeringen og stortingspartiet? Glem de marionettene da de støtter planene om ytterligere avgivelse av suverenitet.

Helt under radaren til allmennheten truer enda en katastrofal rettighetsfraskrivelse av innbyggerne. Verdens helseorganisasjon (WHO) skal gis gigantiske fullmakter til å erklære «pandemier» og andre påståtte helsekriser etter ønske. I mai 2024 skal utkastet til en «pandemitraktat» legges fram for Verdens helseforsamling, som består av de 194 medlemslandene og to kontraherende stater (Vatikanet og Liechtenstein) i WHO.

Skulle det bli akseptert, noe som er mer enn sannsynlig, vil dette bety at WHO kan innføre lockdowns, restriksjoner eller fullstendig reiseforbud, obligatoriske vaksinasjoner, gi preferanser til legemiddelselskaper for medisinsk behandling, kontroll av hele informasjonspolitikken for å undertrykke enhver kritikk. Denne kontrakten må imidlertid godkjennes og her har regionen Norge allerede gitt sitt tilsagn. Ordre skal jo som kjent følges.

Alvorlig er også de planlagte endringene i International Health Regulations (IHR), som trer i kraft automatisk med mindre det ikke ytes aktiv motstand. Dette fastsetter at anbefalingene fra WHO ikke lenger bare vil ha karakter av anbefalinger, men vil være juridisk bindende.

Tiltakene må da implementeres av statene uten forsinkelse. Passasjen om at dette må gjøres med «respekt for menneskers verdighet, menneskerettigheter og grunnleggende friheter» skal uttrykkelig utelates. Utbruddet av en epidemi må rapporteres til WHO innen 48 timer. Det er åpenbart at dette vanligvis ikke er mulig så raskt. WHO-maskinen vil da starte umiddelbart, selv om det hele skulle vise seg å være falsk alarm. WHOs generalsekretær kan da erklære en internasjonal helsenødsituasjon, selv uten samtykke fra de direkte berørte partene. Alle som nekter å følge direktivene må forvente sanksjoner.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

WHO vil på ingen måte stå til ansvar overfor statene, men sistnevnte vil stå til ansvar overfor WHO uten den minste mulighet til å påvirke deres arbeid.

Motstand fra landsviker-regjeringen og stortingspartiet? Glem de marionettene!
Ingen motstand for Norges tap av suverenitet er å forvente fra NWO sine ordremottakere i regjeringen. Tvert imot: Lakeiene har allerde godkjent utkastet og igjen bevist at landet Norge reellt sett ikke lenger eksisterer, men er en NWO-region. WHO er ikke demokratisk legitimert, ugjennomsiktig og ikke ansvarlig overfor innbyggerne, vil da ikke bare kunne erklære helsenødtilstand i alle land, men også overta hele helsepolitikken.

I tillegg er organisasjonen i stor grad finansiert av Bill og Melinda Gates Foundation, som den er totalt avhengig av. Ikke bare er Gates nært knyttet til lignende stiftelser på flere milliarder dollar som Wellcome Trust og Rockefeller Foundation, men også med den farmasøytiske industrien, som vil ha stor nytte av gjentatte pandemier og andre påståtte helsekriser. Den kvasi-diktatoriske makten til WHO ville være en gigantisk lukrativ avtale for alle involverte med de økonomiske fordelene det representerer.

Den sveitsiske advokaten Philipp Kruse forklarte hva de intetanende innbyggerne trues med:
«De nye kontraktene er utformet og sammenvevd på en slik måte at i tilfelle en pandemi erklært av WHO, kan alle relevante livsområder overvåkes og kontrolleres av WHO . Dette undergraver maktfordelingen og (...) all makt er satt ut til en anonym myndighet, som også nyter immunitet og ikke er underlagt nasjonal (...) lovgivning eller jurisdiksjon. WHOs ansvar omfatter da også sensur av media. Det vil da ikke være mer informasjon som kan motsi eller stille spørsmål ved den offisielle WHO-doktrinen.»

Globalistisk mareritt!
Videre konkluderer han med følgende: «Retten til selvbestemmelse, særlig i medisinske spørsmål, avskaffes umiddelbart og med det retten til fysisk integritet. Bevegelsesfriheten, friheten til å reise, fri utøvelse av et yrke, informasjonsfriheten og dermed forbudet mot sensur – nesten alle grunnleggende rettigheter kan suspenderes av de nye traktatene så lenge de ønsker det. Det er ingen juridisk kontroll ment for å kunne bekrefte årsakene som førte til erklæringen om en WHO-pandemi eller de faktiske fordelene ved visse tiltak. De planlagte kontraktene lar slusene stå åpne for vilkårlighet.» Ifølge Kruse betyr dette «nedstenging, unntakstilstand, ekspropriasjon og helseskade uten effektiv rettsbeskyttelse».

Bare det å sette i gang en offentlig debatt kan kanskje forhindret slaveriet, men det haster.

Her vokser den verste tenkelige utviklingen mot et globalistisk mareritt om en verdensregjering. Individuelle grunnleggende rettigheter eroderes inntil de faktisk avskaffes, store organisasjoner som er frigjort fra den demokratiske prosessen og fra enhver ansvarlighet griper inn etter eget ønske i menneskers liv, frihet, eiendom og helse uten at enkeltindividet kan forsvare seg mot det. Inkompetente, korrupte, feige politikere/ordremottakere og systemmedia godkjenner villig vekk alt dette og gjør alt for at befolkningen ikke skal forstå konsekvendene av denne prosessen.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Blir det ikke iverksatt mottiltak her, risikerer man snart å våkne opp i et diktatur.

Til syvende og sist vil vi ikke lenger være selvstendige mennesker, men slaver som da er helt uten rettigheter. Vi kan ikke disponere kroppene våre selv. Vi kan bli medisinsk behandlet mot egen vilje, selv under tvang. Vi vil kunne få foreskrevet medisiner og behandlinger selv om de ikke har noen helsegevinst eller til og med kan føre til ytterligere skade på helsen, inkludert død.

Det triste og tragiske med det hele er at de brede massene av menneskeheten ikke gjør opprør mot dette. Dette fordi så mange mennesker ikke har hørt eller lest noe om denne pandemiavtalen og de internasjonale helseforskriftene. Systemmedia svikter igjen informasjonsplikt og beviser at de er et forum for globale krefter og ikke parlamentariske organer.

De fleste menneskene er så uinteresserte og likegyldige at de ikke innser at de antakelig snart vil eksistere – og ikke leve – i et umenneskelig fengsel, men da er det for sent.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2255 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015