header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

ChatGPT

Advarsel: Dette innlegget kan krasje mange datamaskiner....

En studie fra University of East Anglia viser at ChatGPT, den populære kunstig intelligente chatboten, viser en betydelig og systematisk venstreorientert skjevhet.

Bekymringer om en venstreorientert «politisk skjevhet» innebygd i ChatGPT ble ytret av SpaceX og Tesla-tycoon Elon Musk kort tid etter introduksjonen av AI. Nå har britiske forskere fra University of East Anglia bevist akkurat dette i en fersk storstilt studie.

ChatGPT ville ha favorisert Arbeiderpartiet i Storbritannia og president Joe Bidens demokrater i USA, skriver Sky News. Studiens hovedforfatter og forsker, Fabio Motoki, advarer om at økende bruk av OpenAI-plattformen kan påvirke valgresultatene i favør av venstresiden. «Vi burde vært like bekymret hvis det hadde vært en høyrevridd tilnærming i stedet, men det er det definitivt ikke», sa Fabio Motoki.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

I studien ble chatboten bedt om å etterligne mennesker på tvers av det politiske spekteret og svare på ulike ideologiske spørsmål. Disse posisjonene og spørsmålene varierte fra radikale til nøytrale, hvor hvert «individ» ble spurt om de var enig i ulike utsagn eller ikke. Hvert av de mer enn 60 spørsmålene ble stilt 100 ganger, og svarene ble deretter analysert for tegn på skjevhet. Tester med AI-programmet viste at boten til og med løy da den svarte for å forsvare sin forhåndsprogrammerte venstreideologiske slagside.

Noen ganger glemmer folk at disse AI-modellene bare er maskiner.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

De oppsummerer spørsmålene sine veldig troverdig, selv om de tar helt feil. Når du spør ChapGPT: «Er du nøytral?» svarer den: «Ja, jeg er det!» sier Motoki og fortsetter: Akkurat som media, internett og sosiale medier kan påvirke offentligheten, kan påvirkning være svært skadelig av AI.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1199 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015