header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

youtube

Hvorfor benytte Youtube når det eksisterer bedre alternativer som Rumble og Odysee som sensurerer begrenset, eller www.wuwox.com hvor ingen ting sensureres.

For noen få dager siden endret YouTube sin Covid19 feilinformasjonspolitikk slik at den nå gjelder alle medisinske emner.

Den opprinnelige policyen ble introdusert i de tidlige dagene av Covid-«pandemien», i mai 2020, og forbød innhold på videoplattformen som motsier «WHO eller lokale helsemyndigheter» angående en angivelig, men aldri bevist «pandemi»:

I løpet av året ble sensurpolitikken oppdatert regelmessig og innen utgangen av 2021 ble all alternativ «vaksinefeilinformasjon» forbudt, såfremt den ikke var i samsvar med WHO sin propaganda.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Den siste revisjonen er den mest omfattende hittil. Den nye «medisinske feilinformasjonspolitikken» gjelder ikke lenger bare «Covid19 feilinformasjon», men også informasjon om kreftbehandlinger, abort og ikke-Covid-vaksiner.

En talsmann for YouTube sa til media at den nye politikken til Youtube vil fokusere på tre nøkkelområder: «Forebygging, behandling og fornektelse.»

  • Sensurert bort er og blir videoer som promoterer alternativ medisin eller kostholdstips som hevder å forebygge sykdom. Et eksempel her er Ivermectin som effektivt behandler luftveisinfeksjoner som influensa og covid.
  • Videoer som introduserer alternative eller naturlige behandlinger er fjernet.
  • Videoer som hevder at etablerte behandlinger (f.eks. stråling eller kjemoterapi) gjør mer skade enn nytte – selv av folk som har hatt disse behandlingene blir sensurert.
  • Videoer som hevder at sykdom X ikke eksisterer eller at Covid ikke er farlig og ikke mer dødelig enn en vanlig influensa, vises ikke.

Kort sagt, YouTube vil ikke lenger tillate medisinsk innhold i det hele tatt som ikke følger regjeringers retningslinjer eller promoterer WHO eller Big Pharma sine produkter.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Det er vesentlig at det kun dreier seg om tillatelse fra enkelte «myndigheter», ikke om nøyaktigheten av informasjonen. Faktisk eksisterer det ingen steder i hele dokumentet hvor det skilles mellom «nøyaktighet» og «autoritet».

I YouTube-verdenen er noe riktig «informasjon» når det er bekreftet av myndighetene og «feilinformasjon» når det ikke er godkjent av myndighetene.

Virkeligheten er underlagt statens godkjenning, for staten har alltid rett og forteller deg alt du trenger å vite.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 857 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015