header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

hvorforsoros

«Ettersom OSF forvandler måten den fungerer på rundt om i verden, endrer vi prioriteringene våre i Europa tilsvarende, sier Alexander Soros, og forklarer at stiftelsen allerede har oppnådd mange av sine mål i Vest-Europa. Du må se andre steder nå. Dette betyr at vi vil trekke oss fra noen arbeidsområder og fokusere på dagens og morgendagens utfordringer. Og ja, vi vil også redusere antall ansatte betydelig for å sikre at mer penger går dit det trengs mest.»
George og Alexander Soros, Bildekilde: Niccolò Caranti, Wikimedia Commons via CC BY-SA 3.0

Kunngjøringen fra de venstreliberale Open Society Foundations (OSF) om å trappe ned og avslutte prosjekter i Europa, har sjokkert mange frivillige venstre-ekstremistiske organisasjoner på kontinentet som er totalt avhengige av gruppens finansiering.

Det samme er det faktum at rundt 40 prosent av organisasjonens ansatte over hele verden har blitt eller er i ferd med å bli permittert. Alt dette er en del av omorganiseringer innen OSF, som er ledsaget av et lederskifte. George Soros, den amerikanske milliardæren bak stiftelsesnettverket, gir stafettpinnen videre til sønnen Alexander. Og han har store planer: Han vil hindre en republikaner i å vinne presidentvalget i Amerika.

FMI publiserte 1. juli denne artikelen om lederskiftet i OSF:
http://fmi.no/2712-ikke-en-dagsfersk-nyhet-men-informativ-senior-oligarken-og-menneskefienden-georg-soros-trekker-seg-og-gir-stafettpinnen-videre-til-sin-homofile-sonn-alexander-300623.html

Soros' nyorientering – etter Washington og Warszawa
Alexander Soros, som sier han er enda mer politisk enn faren, sies å ha en ny visjon for gruppen. Han forklarte hva det er i en gjesteartikkel for det amerikanske magasinet Politico, eller rettere sagt: Mens han beroliger sine NGO-kolleger, avslører han subtilt hva den aggressive omstruktureringen egentlig handler om. Det dreier seg om USA og det konservative Øst-Europa.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

«Ettersom OSF forvandler måten den fungerer på rundt om i verden, endrer vi prioriteringene våre i Europa tilsvarende, sier Alexander Soros, og forklarer at stiftelsen allerede har oppnådd mange av sine mål i Vest-Europa. Vi må se andre steder nå. Det betyr at vi vil trekke oss fra noen arbeidsområder og fokusere på dagens og morgendagens utfordringer. Og ja, vi vil også redusere antall ansatte betydelig for å sikre at mer penger går dit det trengs mest.»

Dette belyste vi og spekulerte om OSF har oppnådd sine mål i destruksjonen av Vest-Europa i denne artikkelen, og faktisk fikk vi rett:
http://fmi.no/2734-destruksjonsarbeidet-vellykket-fullfort-soros-stiftelser-trekker-seg-fra-eu-170823.html

Europas fremtid vil ikke bare bli bestemt i «Paris og Berlin», men også i «Warszawa, Kiev og Praha». PiS, en av de mest høyrekonservative regjeringene i Europa, sitter for tiden ved makten i Warszawa, og ODS, et liberalt-konservativt EU-kritisk parti, sitter også med makten i Praha. For bare noen dager siden ble det kjent at et selskap kontrollert av Soros i Polen nå har kjøpt majoritetsandeler i Polens største dagsavis, Rzeczpospolita.

Mot «republikanere i MAGA-stil»
Men en nyorientering i Europa alene forklarer ikke de massive nedskjæringene og flyttingen av millioner av stiftelsesmidler – tross alt har organisasjonen en grunnkapital på over 19 milliarder amerikanske dollar.

Alex Soros hinter om at det ligger mer bak: Pengene skal visstnok brukes i USA. Han tolker dette som en forpliktelse «for Europa». Fordi han tror at «USAs tidligere president Donald Trum, eller i det minste noen med hans isolasjonistiske og antieuropeiske politikk – vil bli den republikanske kandidaten».

«En republikansk seier i MAGA-stil i neste års amerikanske presidentvalg kan ende opp verre for EU enn for USA», sa Soros. Derfor ville han «justere» organisasjonen sin til å svare.

«Dark Money til valget i USA?
Skal den enorme kapitalen OSF besitter brukes i valgkampen? Uansett vil det forklare hvorfor han må gjøre slike innsparinger andre steder, fordi amerikansk politikk er dyr: 14 milliarder amerikanske dollar strømmet inn i det siste presidentvalget, noe som er dobbelt så mye som i forrige amerikanske valg. Valget i 2024 vil trolig slå nye rekorder.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Siden Soros og nettverket hans hovedsakelig er aktive gjennom ideelle eller i det minste ikke direkte partipolitiske organisasjoner, men heller i den politiske oppkjøringen, kan man spekulere i at pengene ikke vil gå direkte til offisielle kampanjedonasjoner eller kampanjeutgifter fra super PAC-er.

Det er mer sannsynlig at det vil bli brukt i form av «mørke penger», det vil si politiske aktiviteter som påvirker debatten, men som ikke direkte oppfordrer til valg av en kandidat. Anslagsvis én milliard dollar i Dark Money ble brukt i det siste amerikanske valget, mest for å støtte Joe Bidens demokrater.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 828 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015