header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

ukrodesertører

Det er et eksplosivt problem knyttet til antallet ukrainske menn: Alle menn mellom 18 og 60 år som er underlagt militærtjeneste har unndratt et statlig forbud mot å forlate landet – uansett midler. Dette betyr at Norge juridisk sett beskytter lovbrytere. Foto: Kutsenko Volodymyr/Shutterstock

EUs statistikkbyrå har fastslått at mer enn 650 000 ukrainske menn mellom 18 og 64 år er registrert som flyktninger i de 27 EU-statene samt i Norge, Sveits og Liechtenstein.

Som flere har konstatert mangler de fleste av disse hverken dyre moteklær, kapital eller biler som knapt nok noen i Europa har råd til. Hvordan dette er mulig – og det i et gjennomkorrupt land hvor gjennomsnittsinntekten er ca. 2500,- NOK i måneden – forundrer majoriteten av befolkningen. Når man så vet at de aller, aller fleste ikke arbeider, men lever mer enn godt av våre skattepenger, er det forståelig at det stilles spørsmål hvorfor over 650 000 ukrainske menn IKKE slåss og forsvarer sitt hjemland Ukraina.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Ukraina forventer at alle europeiske stater som har tatt imot ukrainske flyktninger nå vil deportere mennene som er i stand til militærtjeneste tilbake til hjemstaten. De vil da rekrutteres av hæren og gitt de enorme urapporterte tapene, bli fraktet til fronten så raskt som mulig.

Polen og Spania har allerede begynt å deportere ukrainske menn som er skikket til militærtjeneste og nå må også Norge deportere de ca. 7000 som lever her i en sosial hengematte. Eller har disse Ukros ingen fedrelandsstolthet og ære?

Det er et eksplosivt problem knyttet til antallet ukrainske menn: Alle menn mellom 18 og 60 år som er underlagt militærtjeneste har unndratt et statlig forbud mot å forlate landet – uansett midler. Dette betyr at Norge juridisk sett beskytter lovbrytere.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Noe er komplett galt når våpenføre menn ikke kjemper for sitt fedreland
Norge som hjelper Kiev i særlig stor grad med både enorme kapitaloverførsler, tungt militært materiell, trening av soldater og humanitær bistand, nyter ukraianske menn som ikke ønsker å delta i krig generelt retten til asyl.

Uavhengig av dette, beviser det høye antallet ukrainske vernepliktige som har flyktet til EU hvor liten viljen til økonomisk bedrestilte ukrainere er til å kjempe for sin egen stat og om nødvendig dø. De estimerte 500 000 – 700 000 ukrainske soldatene som allerede har dødd eller blitt skadet er selvfølgelig et skremmende tall.

Men bør bare de fattigere ukrainerne som ikke har råd til bestikkelse for å forlate landet ulovlig, kjempe og kanskje dø?

Nils A. Pettersen
Oslo 20.9.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2071 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015