header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

who diktatur

Det som er spesielt interessant med de pågående forhandlingene om pandemiavtalen og internasjonale helseforskrifter er at private interessenter er aktivt involvert i forhandlingene, men ikke våre folkevalgte, da regjeringen Støre har vedtatt at EU skal lede forhandlingene som de også gjør for de enkelte medlemslandene.

I løpet av de siste tre årene har våre friheter blitt massivt begrenset. Det er gjort forsøk på å diktere hvor vi kan gå, når og hvem vi kan møte, hvordan vi skal puste og hvilke eksperimentelle stoffer vi skal få injisert.

Det som nå planlegges av WHO overgår imidlertid langt det som er erfart så langt. Forhandlinger om WHOs pandemiavtale og endringer i det internasjonale helseregelverket pågår for tiden. Det som er kjent så langt sjokkerer enhver frihetselskende person. Anbefalinger til statene vil bli forpliktelser og våre folkevalgte forblir tause – det være seg av uvitenhet eller kynisk kalkulasjon.

Det er kjent, i det minste i alternative medier og blant deres interesserte lesere, at det for tiden pågår forhandlinger om en WHO-pandemiavtale og endringer i det internasjonale helseregelverket. Hovedinnholdet er:

  • Erklæring om en global helsekrise vedtas av én person – WHOs generaldirektør, den gjennomkorrupte kommunisten og gjennom Bill Gates kontrollert, Tedros Adhanom Ghebreyesus.
  • WHOs gis omfattende (mer korrekt; diktatoriske) rettigheter i tilfelle en slik global helsekrise.
  • Ingen ankemuligheter eller vurdering av denne globale helsekrisen.
  • Sensur mot all kritikk av alle tiltak og WHO.

Vil du virkelig at WHO fra juni 2025 skal bestemme om det skal innføres Lock Down eller om at du skal vaksineres?

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Tidsplanen er som følger: Forhandlinger om en pandemiavtale og endring av det internasjonale helseforskriften har pågått siden 2022. Disse skal avtales på den 77. verdenshelsekonferansen i mai 2024. Det kreves to tredjedels flertall i Verdens helsekonferanse for pandemiavtalen; et simpelt flertall er tilstrekkelig for å endre det internasjonale helseregelverket.

Deretter skal medlemslandene implementere pandemiavtalen i nasjonal rett innen de neste 18 månedene, det vil si innen november 2025. De endrede helseforskriftene vil automatisk tre i kraft i medlemslandene etter 12 måneder, det vil si innen juni 2025.

EU fører forhandlinger på vegne av Norge
Det som er spesielt interessant med de pågående forhandlingene om pandemiavtalen og internasjonale helseforskrifter er at private interessenter er aktivt involvert i forhandlingene, men ikke våre folkevalgte for regjeringen Støre har vedtatt at EU skal lede forhandlingene som de også gjør for de enkelte medlemslandene.

Abonnement Norge Er Vårt kr 120,–. Enkeltnummer kr 65,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

I forhandlingsretningslinjene står det svart på hvitt at det i fremtiden ikke lenger skal handle om WHOs anbefalinger, men om forpliktelser: «Pandemitraktaten, som var ment å supplere International Health Regulations (2005) inneholder vesentlige, juridisk bindende forpliktelser for sine avtaleparter som primært er rettet mot:

  • Forebygging og kontroll.
  • Deteksjon og rapportering.
  • Forberedelser og reaksjon på trusler som utgjør en trussel for folkehelsen til befolkningen, ekesempelvis en pandemi.

Stortingspartiet opptrer overfor folket som om den nye pandemitraktaten og de betydelige endringene i de eksisterende helseforskriftene fortsatt var helt ukjente. Mens det forhandles flittig over hodet på oss og man allerede ser hårreisende ting i utkastene så langt.

Så snart de juridiske dokumentene er klare for avstemning, skal våre folkevalgte gjennomføre det WHO krever.

For mer informasjon om dette arbeidet om å gi WHO diktatorisk makt anbefaler vi denne meget informative artikkelen:

https://fmi.no/2735-who-og-deres-stottespillere-er-snart-i-mal-verdens-helsediktaturet-er-na-innenfor-rekkevidde-200823.html

Informasjonen om at WHO vil gi «generelle anbefalinger» gjelder også for dagens situasjon, men vil ikke gjelde så snart den nye traktaten trer i kraft.

Mer enn 80 % av WHOs økonomi kommer fra øremerkede bidrag, som gjør at de ulike sponsorene kan dra nytte av WHOs pandemibeslutninger.

Trenger du å vite mer for å forstå at penger styrer verden, eller har noen glemt hvem som styrte den såkalte korona pseudo-pandemien?

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2331 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015