header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

who desinformasjon

Kommunisten Tedros vil nok gjerne gå til aksjon mot kritikerne på samme måte som han pleide å gjøre mot sine motstandere hjemme i Afrika. Med dette kravet viser han igjen sitt diktatoriske sinnelag og burde gi enhver grunn til ettertanke og virkelig studere hva denne avtalen innebærer:

Hvis pandemi-traktaten blir vedtatt bestemmer et ikke-regjeringsorgan over din helse og kan tvangsvaksinere deg, internere deg, kort sagt:

DU BESTEMMER IKKE OVER DIN EGEN HELSE OG DITT EGET LIV!

WHO og Bill Gates-marionetten Tedros Adhanom Ghebreyesus bør først tydelig inkludere menneskerettighetene i forslaget til kontrakten sin og sette dem øverst på listen i en tydelig ordlyd, for eksempel går menneskeverdet foran eventuelle «helsetiltak».

Først da vil det være grunnlag for å ta eventuelle uttalelser fra WHO og Tedros seriøst.

Inntil da er den viktigste kilden til desinformasjon WHO selv!

Det mangler ikke på advarsler og konstruktiv informasjon om ønsket til WHO om diktatorisk makt. Kritikken er nå så bastant at WHO frykter at deres utkast til pandemiavtale kan mislykkes. Kanskje kan dette sees på som nok et tegn på at forhandlingene rundt pandemiavtalen ikke går som ønsket. Tedros skylder på «desinformasjon».

Hvem sprer egentlig desinformasjon?

I forhandlinger siste uke presenterte han seg selv som en «sannhetsminister». Ikke overraskende gitt WHOs rolle under covid-skuespillet som skapte feilinformasjon rundt selve viruset, forordnet bruk av uvirksomme masker, meningsløse og unyttige nedstengninger og uhyrlig press for at befolkningen skulle delta i et menneskelig eksperiment med en hastegodkjent «vaksine» som man nå ser de meget alvorlige bivirkningene.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

For WHO og Tedros er det ikke hans institusjon som sprer «falske nyheter». Han skrev følgende:

«Vi er i en tid hvor falske nyheter, løgner, konspirasjonsteorier, feilinformasjon og desinformasjon er florerende. Det er mennesker som, enten de virkelig tror det eller ikke, sprer falske påstander om pandemiavtalen som krever vår oppmerksomhet.

Noen vil hevde at denne avtalen undergraver landenes suverenitet ved å gi makt til Verdens helseorganisasjon (WHO). De hevder at WHO vil kunne pålegge land vaksinasjonsforbud eller krav.»

Uttalelsene hans er en blank løgn! Dette underbygget vi i denne artikkelen:

https://fmi.no/2735-who-og-deres-stottespillere-er-snart-i-mal-verdens-helsediktaturet-er-na-innenfor-rekkevidde-200823.html

Ifølge Tedros – «sannhetens autoritet» – er «påstander fullstendig grunnløse, usanne og useriøse og har ikke grunnlag i virkeligheten». Han ønsker å bli minnet om at den interne revisjonskomiteen hadde advart om at planene for WHO-reformen, ville begrense den nasjonale suvereniteten. Kommisjonen viste imidlertid til reformen av det internasjonale helseforskriften.

Tedros har nå oppfordret folk til å «aktivt forsvare seg mot disse falske påstandene». Han ber om aktiv kommunikasjon med «våre egne borgere». Fordi – vær oppmerksom på denne orwellske vrien – avtalen «beskytter uttrykkelig» statenes suverenitet og truer den ikke.

Norges regjering fortier sannheten og systemmedia følger ordre
Det blir interessant å se hvordan Norges inkompetente helseminister Kjerkhol nå vil bli presset til å begynne å forsvare WHO-reformen mer aktivt.

Hun vil da måtte presentere de ikke-eksisterende argumentene for hvordan de nye «verktøyene for å håndtere den neste pandemien» ikke truer nasjonenes suverenitet. Det er en umulig oppgave!

I tillegg går avtalen langt utover helsespørsmål og inkluderer overvåkingsverktøy som skal legge til rette for aktiv sensur. Under en helsekrise skal også en rekke fullmakter overføres til WHO og FN.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Aktivistene ved Reclaim The Net gikk nærmere inn på spørsmålet om nasjonal suverenitet i denne sammenheng:

«Det er langt flere aspekter ved tapet av nasjonal suverenitet enn bare direkte innføring av vaksinasjoner eller innføring av portforbud, men Tedros fokuserte på disse aspektene i sitt innlegg, og kom med påstander som var ‘helt ubegrunnet, usanne, er useriøse og har ikke noe grunnlag i virkeligheten’.

Slike uttalelser kommer ikke bare ut av ingenting; de er vanligvis et tegn på at ikke alt går knirkefritt bak kulissene, og her ser det ut til at Tedros ikke bare prøver å overbevise land om ‘falske nyheter, løgner, konspirasjonsteorier ...’ i denne saken, men også oppmuntre dem til å gjøre det for å starte propagandakampanjer for avtalen så raskt som mulig.

(.....)
De fleste internasjonale avtaler lar det være opp til statene å rapportere om gjennomføringen selv, men dette anbefaler at det opprettes en uavhengig overvåkingskomité som har i oppgave å jevnlig vurdere statspartenes etterlevelse av pandemiavtalen og aktualiteten, fullstendigheten og nøyaktigheten av egenrapportkontroll.»

Denne pandemiavtalen handler først og fremst IKKE om helse, men snarere om restriksjonene for ukrenkelige menneskerettigheter!

Nettredaksjonen

Vi henviser også til disse artiklene om hvordan EU-regionen Norge frivillig vil avgi suverenitet til et ikke-kontrollerbart og transparent ikke-regjeringsorgan:

https://fmi.no/2766-norge-avgir-na-den-siste-rest-av-suverenitet-til-who-pa-veien-mot-det-totale-diktatur-er-allerede-beslutninger-fattet-og-snart-skal-ordre-folges-fra-en-privatfinansiert-organisasjon-141023.html

https://fmi.no/2781-na-onsker-who-ogsa-a-forhindre-en-innbilt-klima-apokalypse-visstnok-pa-grunn-av-helsen-var-151123.html

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 207 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015