header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

taliban

Menneskesmuglerne er «under direkte tilsyn av Talibans hemmelige tjeneste» og dette gir «økt risiko for terrorisme, nært knyttet til immigrasjonspress». (Symbolfoto: Von Only_NewPhoto/Shutterstock)

Ulovlig immigrasjon til Europa når rekordnivåer i år
I Ungarn advarer den hemmelige tjenesten nå om at Taliban øker innflytelse på Balkan-ruten. Videre advarer de om en økt terror-trussel for terrorister kan nå enkelt og ukontrollert etablere sine terror-celler i hele Europa.

Den ukontrollerte masse-invasjonen via Balkan-ruten brukes «av terrornettverk». Noen av de stadig mer voldelige smuglergjengene er under ledelse av Taliban, som har utøvd kontroll over Afghanistan siden august 2021, heter det i det offentligjorte dokumentet fra den hemmelige tjenesten i Ungarn: «Ledere og medlemmer av visse smuglergrupper er relatert til mennesker i den afghanske Taliban-regjeringen og dens militante Haqqani-nettverk.»

Menneskesmuglerne er tungt bevæpnet
Ifølge rapporten er det en problematisk radikalisering blant menneskesmuglerne. For eksempel er det to afghanske gjenger som konkurrerer med hverandre. Disse er også i besittelse av Kalashnikovs og annet avansert militært utstyr. Den ene gruppen er kjent med koden «400-59», den andre med «313» – et tall som tilsvarer Talibans elitekommando, «Badr 313-bataljonen». Det eksisterer flere videoer fra gruppene på TikTok. I kortfilmene truer de kriminelle grensevakter og skjærer seg gjennom piggtrådgjerder. Igjen og igjen viser de den såkalte «Tawheed»-fingeren, som også brukes av islamister.

«Dette kan være en rask og lukrativ forretning for Taliban.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Smuglerne er «under direkte tilsyn av Talibans hemmelige tjeneste». Dette bekrefter også Gerald Tatzgern, leder for antismuglingsavdelingen ved det østerrikske føderale kriminalpolitiet. Videre viser han til det faktum at «Pakistan utviser opptil 1,7 millioner afghanere, hvorav de fleste ønsker å bli fraktet til Europa. På grunn av det høye antallet afghanske statsborgere kan det ikke utelukkes at det også finnes radikaliserte mennesker blant dem. Dette kan være en rask og lukrativ forretning for Taliban.»

Vi har tidligere opplyst om farene om en stadig økende mennesketsunami til Europa når Pakistan har vedtatt å utvise nesten 2 millioner afghanere:

http://fmi.no/2779-pakistan-1-73-millioner-afghanere-matte-forlate-landet-for-1-november-eller-ta-konsekvensene-101123.html

Migrasjonspresset på Balkan er høyt. I september ble 600 migranter pågrepet på bare én natt i Kroatia. Den kroatiske innenriksministeren Davor Božinović sa da at dette var «tall som aldri har eksistert før».

Ulovlige innreiser der økte med 170 prosent sammenlignet med året før. Men de sørøstlige statene fungerer vanligvis bare som et stoppested. Reisen fortsetter vestover, til rikere land i Vest-Europa og selvsagt honningkrukken Norge.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

I motsetning til sine norske kollegaer som fortsatt masse-importerer kulturfremmede, har Østerrikes innenriksminister Gerhard Karner innsett de faktiske realitetene:
«Smuglere er en gren av organisert kriminalitet som investerer den høye fortjenesten fra denne umenneskelige aktiviteten i andre ulovlige forretningsområder – som våpenhandel og terrorisme.»

Derfor må europeiske stater jobbe «tett sammen i kampen mot disse kriminelle». I dokumentet advarer agentene også om at afghanere også «enkelt» kan få et tadsjikisk pass, komme seg til Moskva uten visum og deretter reise til Beograd. Dette vil tillate medlemmer av Den islamske staten (IS), al-Qaida og Haqqani-nettverket å innvadere EU «nesten ubemerket».

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 105 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015