header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

polen pfizer

Tross alt blir det stadig tydeligere at alle mRNA geninjeksjonene ikke bidro til å få slutt på pandemien, men at de også har flere bivirkninger enn noe annet medikament godkjent for allmennheten.

Fordi Polen trakk seg fra de ugjennomsiktige vaksineavtalene mellom Pfizer og Ursula von der Leyen, blir landet nå saksøkt av både det farmasøytiske selskapet og BioNTech. Warszawa skal kjøpe de 60 millioner dosene de ikke vil ha. Men avtalen som er fremforhandlet via SMS har en innebygget opsjon og spørsmålet blir om et slikt søksmål kan slå tilbake på Big Pharma.

Er kommisjonspresidenten i EU korrupt og kriminell?
Som de fleste vet, etter en massiv sletting av samtaler mellom EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen og Pfizer-sjef Albert Bourla, er det lite informasjon tilgjengelig om hvordan EU-Pfizer-vaksineavtalen ble til. Det pågår nå også etterforskning om eurokraten v.d. Leyen har overskredet sin myndighet på en ulovlig måte. Men det er ikke alt når det kommer til den ugjennomsiktige vaksineavtalen.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

For mens meldingene mellom von der Leyen og Bourla var «på en eller annen måte gått tapt», saksøker det farmasøytisk selskapet nå Republikken Polen for manglende overholdelse av kontraktene. Tilbake i april 2022 avviste daværende helseminister Adam Niedzielski (PiS) ytterligere leveranser av den dyre Pfizer-gensuppen, med henvisning til «force majeure». Men selskapet fortsetter å insistere på at Polen må betale for de 60 millioner vaksinedosene som er bestilt av EU-kommisjonen til det sentral-østeuropeiske landet.

«Pfizer og BioNTech prøver å få Polen til å overholde sine forpliktelser for covid-19-vaksinebestillingene gjort av den polske regjeringen som en del av forsyningskontrakten med EU signert i mai 2021», sa en Pfizer-talsperson til Politico og la til at BioNTech har sluttet seg til søksmålet, anlagt i Brussel. Søksmålet kommer fordi kontrakten mellom EU og Pfizer ble inngått under belgisk lov.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

For Pfizer handler ikke dette bare om 1,2 milliarder euro (dvs. over 200 norske kroner per mRNA-dose) fra polske skattebetalere. Snarere bør dette være et varselskudd for alle landene som heller ikke ønsker å følge den inngåtte traktaten.

Ikke bare blir det stadig tydeligere at alle geninjeksjonene ikke bidro til å få slutt på "pandemien", men at de også har flere bivirkninger enn noe annet medikament godkjent for allmennheten.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 55 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015