header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

new york times

Vår hjemlige regjering representert av ikke-faglige utdannede provinspolitikere, systemedia og pseudo-vitenskapsmenn som eksempelvis Nakstad, Guldvåg og Camilla Stoltenberg presenterte daglig fabrikerte løgnhistorier uten å fremlegge et eneste bevis om «farene» ved korona-viruset eller om den påståtte «virksomme» eksperimentelle mRNA-«vaksinen». Bilde: Imago/Von diy13

New York Times har nylig publisert en artikkel med tittelen «The Startling Evidence of Learning Loss Is In.» (Det oppsiktsvekkende beviset på mangel av læring er her.) Her et sitat fra det andre avsnittet:

«Bevisene er nå bekreftet og det er forbløffende. Stengningen av skolene som tok 50 millioner barn ut av klasserommene ved starten av pandemien kan vise seg å være den mest skadelige forstyrrelsen i amerikansk utdanningshistorie. De har også satt tilbake elevenes fremgang i matematikk og lesing med to tiår og utvidet prestasjonsgapet mellom fattige og velstående barn.»

For alle som informerte seg via alternative medier og henviste til seriøse forskere og vitenskapsmenn (som alle kategorisk ble utestengt av alle Big Tech firmaene fordi de presenterte funderte bevis og kritikk) var det mer enn innlysende å stille spørsmål rundt løgnhistoriene om et «livsfarlig virus».

Løgn og fortielse av kjente fakta
Vår hjemlige regjering representert av ikke-faglige utdannede provinspolitikere, systemedia og pseudo-vitenskapsmenn som eksempelvis Nakstad, Guldvåg og Camilla Stoltenberg presenterte daglig fabrikerte løgnhistorier uten å fremlegge et eneste bevis om «farene» ved korona-viruset eller om den påståtte «virksomme» eksperimentelle mRNA-«vaksinen».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Hvorfor de bevisst fortiet sannheten ble avslørt i oktober d.å. da den hemmeligstemplede kontrakten mellom EU (her i Norge er den unntatt offentligheten i 60 år!) henviste til en uvirksom «vaksine» med grusomme bivirkninger:

https://fmi.no/2773-avslort-kontrakt-mellom-pfizer-og-eu-inkludert-norge-er-publisert-innbyggerne-som-tok-den-eksperimentelle-korona-vaksinen-var-laboratorie-rotter-261023.html

Studier fra bl.a. Østerrike og Tyskland har allerede bevist disse fakta, men de ble bevisst ignorert av politikere, medisinske «eksperter» og (u)ansvarlige myndigheter.

Sveriges håndtering av et påstått livsfarlig korona-virus blir daglig bekreftet som den riktige strategien
I Europa var det enda tydeligere at skolenedleggelser verken var nyttige eller fornuftige. Det beste eksempelet er nabolandet vårt, Sverige, som konsekvent ikke fulgte rådene fra den ikke-statlig organisasjonen WHO, WEF og «orakelet» Bill Gates som plutselig og overalt i systemmedia ble presentert som ekspert på virus og infeksjoner.

Sverige stengte ikke butikker, restauranter, gjennomførte ikke PCR-tester hvor selv Cola Cola ble testet som korona-positiv. Ei heller innførte de uvirksomme og helseskadelige, ubrukelige krav om bruk av maske. Kontaktbegrensninger og nedstengelse av deler av samfunnet ble fornuftig nok heller ikke gjennomført.

Vi visste allerede fra flere studier i mars 2020 at infeksjonsdødeligheten for det nåværende koronaviruset tilsvarer en influensa. Studier beviste også at barn er enda mindre rammet av korona enn av influensa.

Selv en studie fra Østerrike, nemlig fra alpebyen Ischgl hvor systemmedia bestyrtet og faktisk helt korrekt, meldte at alle som hadde oppholdt seg der var smittet med Korona. Hva de ikke opplyste om var at infeksjonsdødelighet her var på 0,13 %! Dette er faktisk et lavere dødstall enn en vanlig influensa og systemmedia utelot bevisst å informere om den raske spredningen av korona i Ischgl førte til en utbredt immunitet.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

De som presenterte beviser og uangripelige medisinske studier ble demonisert, latterliggjort og ble stemplet som fiender av massene som ukritisk fortsatte å stole på statsfinansiert skrekk-propaganda.

Ikke overraskende ble de fattigste og mest sårbare barna mest skadet. Det var klart fra starten av, selv om man var i stand til å bruke litt sunn fornuft.

Dette var fattige, delvis ressurssvake barn fra lavinntektsfamilier som ble forlatt hjemme alene for å ha en «Zoom-skole» via internett, dette mens foreldrene deres arbeidet hvis ikke myndighetene tvang de til hjemmekontor. Det var fattige og lavinntektsbarn som måtte bli hjemme for å ta seg av småsøsken. Eller for å finne fellesskap utenfor skolen. Dette var fattige og lavinntektsbarn som manglet måltider fordi de ikke var på skolen, som ikke hadde fungerende WiFi, som ikke ble tatt vare på og overvåket av voksne som skjer på skolen.

Det var en klassisk klassekamp velregissert og styrt av ikke-statlige organisasjoner som WHO, FN og WEF
Tiltakene ble foreskrevet av WHO, FN, EU på vegne av WEF, farmasøytisk industri og deres eiere som planlagt på Event 201 i oktober 2019. De ledende organisasjonene ønsker nå å utstyres med enda mer makt, rettigheter, penger og teknologi for å kunne iscenesette pandemier igjen og igjen. Vi henviser til WHO sitt forslag til innføringen en diktatorisk pandemitraktat, utvidelse av det internasjonale helseforskriften, vaksinasjonsbevis, digital identitet, sentralbankpenger og sosiale kredittsystemer.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 234 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015