header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

aasenSkribenten Norvald Aasen. Foto: Norvald Aasen.

Til justis- og beredskapsdepartementet ved statsråd Emilie Enger Mehl.

Svar på høring til regjeringens forslag til endring av utlendingsloven der kommuner kan pålegges å rekvirere private boliger og eiendom for å innkvartere "flyktninger"/asylsøkere.

Jeg protesterer mot regjeringens inngripen i privat eiendom for å fortsette den demografiske nedbyggingen av den befolkningen som har historisk rett til Norge, her regnes nordmenn og samer som Norges urfolk!

Regjeringen skriver dette: "Norge står overfor store demografiske endringer i årene som kommer. Endringene i befolkningssammensetningen og bosetting vil gi store utfordringer --" osv. Regjeringen skriver at disse tiltakene overfor den norske befolkningen skal være "midlertidige". Dette "midlertidige" kan vi bare glemme, da dette er formuleringer som skal roe ned folket slik at myndighetene kan fortsette sin demografiske endring og at nedbyggingen av det norske folk og samfunn kan få foregå i mest mulig stillhet.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Forrige gang vi kjenner til at private hus og eiendommer ble rekvirert for å gi plass til fremmede var under krigen 1940 til 1945, da tyskerne fritt kunne rekvirere hus og eiendommer til eget bruk for den tyske okkupasjonsmakten.

Men denne planen til demografisk endring av landets egen befolkning er ikke ny. Den har vært planlagt lenge og befolkningen som den ville berøre skulle holdes i ro ved hjelp av den systemtro og statsfinansierte media som fortalte folket det myndighetene ville at folket skulle få vite. Systemmedia har altså motarbeidet folket på vegne av myndighetene, og har hele tiden støtten den politikken som nå fører med seg demografiske endringer for det norske og samisk folk.

La oss ta for oss det som har skjedd for å gjennomføre denne nedbyggingen og utskiftningen av Norges eget folk: Kimen til denne utviklingen går så langt tilbake som på slutten av 1960-tallet da grupper fra fjerne land, som bl.a. Pakistan, tok seg inn i Norge forkledd som "turister". Vil man vite mer inngående om det som skjedde da kan en skaffe seg boken av Magnhild Ullsvik Hansteen, med navnet "Norge for alle? skriften på veggen". (Vox forlag A/S. ISBN 82-991562-0-3) Denne innvandringen av fremmede "turister" fikk fortsette, og i 1975 ble det innført midlertidig innvandringsstopp. Denne innvandringsstoppen ble ingen stopp, men heller en sovepute for myndighetene. Så på slutten av 1970-tallet ble Fri-abortloven kjempet gjennom, og ikke minst Gro Harlem Brundtland var en forkjemper for loven, og blir ofte regnet som abortlovens gudmor. Her kan tilføyes at leger skal arbeide for å redde liv, mens i denne loven ble det fritt å ta liv – det ufødte liv!

Sammen med innvandringen så ville altså denne loven på sikt føre til at den norske befolkningen over tid ble redusert, mens den fremmed etniske og fremmedkulturelle befolkningen ville øke. Dermed det som regjeringen skriver: "Store demografiske endringer i årene som kommer." Men denne endringen har pågått i mer enn 50 år og er trolig godt planlagt. Denne endringen av landets egen befolkning og endring av bosettingsmønster kunne ikke skje over natten, da ville befolkningen reagere, og forhåpentlig protestere mot sin egen undergang. Men den måtte ta tid, tiår etter tiår, for da skjedde avviklingen av Norges land og nasjon så sakte at folket ikke merket hva som forgikk før sannheten ble presentert, men da var utviklingen så langt gått at det var ingen vei tilbake. Og folket som skulle skiftes kunne fortsette sin rolige søvn etter at dagens propaganda om at alt ville gå seg til var servert foran stress-lessen av den systemtro media.

Under et Ap-landsmøte for noen år siden fortalte Jonas Gahr Støre at abortloven hadde fungert godt. Da spør jeg: Godt for hvem? Er det for det livet som ikke fikk bli født, eller er det godt for samfunnet og landet som mistet et menneske til glede for familie og samfunnet? Ap har altså ment at en lov som fjerner opp mot én million av vår egen ætt, som kunne tre inn i arbeidslivet og ellers tjene land og samfunn, fungerer godt. Han kalte fra Ap-talerstolen frem fru Brundtland for å bli hedret for denne loven hun kjempet frem. "Er du der Gro", ropte han fra talerstolen, og hun kom frem og lot seg hylle. Vi hører ofte et argument som skal være til støtte for denne loven, at kvinnen skal bestemme over egen kropp. Dette kan vel bli uhyggelig egoistisk når det fører til at et ufødt barn må dø?

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

At nå regjeringen foreslår ved lov å kreve at kommuner skal opprette og drifte asyl- og "flyktning"-innkvartering, og at det skal kunne rekvireres private boliger og eiendom for å gjennomføre en stor og ønsket "flyktningstrøm" fra bl.a. Ukraina, så vil det nok ikke stå på penger fra myndighetene, og innvandringsprofitørene og hushaiene kan se fremtiden lyst i møte. Myndighetene vil lokke kommunene med store penger, og dette vil smøre en kommuneøkonomi som kanskje er misligholdt av udugelige politikere over det ganske land?

En burde heller fra Norsk side arbeide for å avslutte vårt lands krigføring mot Russland gjennom Ukraina-krigen, med enorm ødeleggelser og død, slik at ukrainere kunne komme tilbake og gjøre sine oppgaver i eget land. Det samme kunne sies om migrantstrømmer også fra andre land og kontinenter, som også vil føre til demografisk utsletting av Norges urfolk. I denne sammenheng kan jeg vise til Grunnlovens §1, der det heter: "Kongeriket Norge er et frit, selvstendigt, udeliligt og uafhædeligt Rike." Jeg nekter å tro at det å foreta "demografiske endringer" som vil gå ut over Norges to egne folkegrupper er i tråd med Grunnlovens § 1 og dets mening. Utrykket, Uafheændeligt er også ett av uttrykkene som myndighetene må merke seg. Det er nemlig en avhending av folk og land som foregår.

Dette høringssvaret vil også bli sendt til endel frie medier som ikke er bundet av å være statsfinansiert, samt Slottet og en rekke politiske partier og grupperinger.

Norvald Magnus Aasen
Askvoll, 7.12.2023

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2074 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015