header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

unesco wef

Enhver kriminell organisasjon liker ikke at deres forbrytelser blir formidlet offentlig. Det planlagte diktaturet på internett er bare enda et skritt mot å styre internett i kun én meningsretning!

Autoritære stater respekterer ikke grunnleggende rettigheter. Spesielt ytringsfrihet og pressefrihet er uønsket fordi regimenes egen fortelling dels er selvmotsigende og dels usann. Dette bevises daglig av norsk systemmedia og sensur er derfor den valgte metoden. Derfor er det ikke overraskende at PR-organisasjonen til finanselitene, World Economic Forum (WEF) og FN nå gir aktive føringer til sine regioner, som Norge, at internett må overvåkes strengere og systemubehaglig informasjon må sensureres.

WEF har annonsert at de støtter retningslinjene publisert av UNESCO for drift av digitale plattformer som skal beskytte folks rettigheter på nettet. De to ikke-statlige globalistorganisasjonene ønsker å posisjonere seg som premissleverandører for hva som skal være lovlig å publisere digitalt.

«Anbefaler» er ensbetydende med en kommando
WEF og FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) har utviklet et «digitalt sikkerhetsverktøysett» (Toolkit) som de «anbefaler» regjeringer i suverene (?!) stater å ta i bruk. UNESCO og WEF understreker at verktøysettet deres ble utviklet for å bekjempe «hatefulle ytringer» og «nettmobbing».

Vi har tidligere publisert denne artikkelen hvor FN desperat oppfordrer til å sensurere objektiv informasjon:

http://fmi.no/2657-ha-ha-ha-sjelden-vi-ler-sa-godt-fn-vil-ha-sensur-av-desinformasjon-og-hatefulle-ytringer-for-a-beskytte-ytringsfriheten-110323.html

Deres Toolkit retter seg imidlertid spesifikt mot uønsket nettinnhold, også kjent som «feilinformasjon» og «desinformasjon», for sensur. WEF bruker sin innflytelse til å overbevise regjeringer om at deres utviklete «Toolkit» er avgjørende for å regulere den såkalte «tillitt til informasjon på internett».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

WEF presser igjen stats- og regjeringsadministratorer til å vedta de nye forskriftene. WEF og Klaus Schwabs Sveits-baserte organisasjon oppfordrer at dette skal gjelde alle som benytter internett.

FN/UNESCO og WEF insisterer på at deres forskrifter vil sikre at den kontrollerte versjonen av internett vil være den eneste «klarerte» måten å bli informert på og beskytte mennesker mot feilinformasjon og desinformasjon.

En ufattelig frekkhet at disse NGO skal bestemme hva som skal være sant!

«Hvis vi ikke lenger kan skille mellom fiksjon og virkelighet, mellom usannhet og sannhet, vil grunnlaget for våre samfunn smuldre opp», er et sitat fra strategipapirene til UNESCO og WEF.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Det betyr i praksis at alt som ikke er godkjent og sertifisert av WEF eller UNESCO er usant og blir sensurert.

Alternative mediers kamp mot desinformasjon fra regjeringer og NGOs viser resultater når de offentlig publiserer følgende:
«Demokrati, dialog og debatt – alt avgjørende for å takle vår tids store utfordringer – er i ferd med å bli umulig.»

WEF konkluderer med følgende:

«Digitale plattformer trenger rapporteringsmekanismer for å logge brudd på retningslinjene, men gitt den globale karakteren av deres aktiviteter, må de også sikre at disse mekanismene tar hensyn til lokal kulturell sensitivitet når de håndterer klager.»

WEF, FN og WHO har i lengre tid presset på for å ta kontroll over informasjonsflyten på nett. På WEFs siste årsmøte i Davos, Sveits, tidligere i år, var fokus for arrangementet arbeidet med å stramme inn global sensur.

Med de stort sett likelydende forslagene fra forskjellige NGOs om en ytterligere sensur av internett er begrunnet i at deres planer for innføringen av Agenda2030 og deres diktatoriske New World Order nå konfronteres av en stadig økende del av befolkningen, bl.a. belyst her:

http://fmi.no/2785-endelig-uavhengige-mediers-innsats-for-objektivt-a-belyse-den-snart-ferdigforhandlede-pandemi-traktaten-skremmer-who-og-lederen-ber-om-aktiv-innsats-og-sensur-mot-kritikerne-av-traktaten-251123.html

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 139 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015