header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

fda

Skandale! Pfizer og FDA visste at korona-«vaksinen» kunne forårsake myokarditt og perikarditt.

US Food and Drug Administration (FDA) var klar over at sikkerhetsovervåking for hjerteproblemer i gensprøytene var mer enn utilstrekkelig, ifølge den siste delen av Pfizer-dokumentene som ble offentliggjort. Dette var kjent fra begynnelsen av testfasen. Likevel ble den eksperimentelle mRNA-vaksinen godkjent.

Nylig tidligere hemmeligstemplete dokumenter er blitt offentlig tilgjengelig etter et søksmål fra Freedom of Information Act (FOIA) mot US Food and Drug Administration (FDA).

Dokmentene avslører at byrået (FDA) visste at deres sikkerhetsovervåkingssystem for å vurdere hjerteproblemer i den eksperimentelle Covid-19-vaksinen fra Pfizer (Comirnaty) var utilstrekkelig.

Disse dokumentene avslører også ulike produksjonsproblemer i Pfizer-partier kynisk ble sendt til mottakerland og hensynsløst sprøytet gen-eksperimentet inn i en engstelig og indoktrinert befolkning. Saksøkeren viser til at FDA var klar over et fenomen kalt vaksine-assosiert forsterket sykdom (VAED) hos personer som ble syke til tross for vaksinasjon.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Det gikk mer enn 800 dager etter at byrået godkjente gen-terapien at FDA ble tvunget til å publisere dokumentene som Pfizer var avhengig av for at korona-«vaksinen» skulle bli godkjent. FDAs sikkerhetsovervåkingsprogram var fullstendig utilstrekkelig og dette vissste amerikanske myndigheter, ifølge dokumentene. Dette er stikk i strid med offisielle påstander. Det var derfor raskt klart at risikoen for myokarditt og perikarditt ikke kunne vurderes tilstrekkelig.

Et internt FDA-memo på en av de 51 893 sidene med publiserte dokumenter adresserte spesifikt byråets CBER Sentinel Initiative. Den vurderte systemets evne til å vurdere risikoen for myokarditt og perikarditt etter Covid-19-vaksinasjon. Sentinel-programmet er FDAs nasjonale elektroniske overvåkingssystem for sine regulerte produkter. Det representerer en kritisk del av byråets oppdrag, som har som mål å beskytte folkehelsen. Notatet sier:

«CBER Sentinel-programmet er IKKE tilstrekkelig til å vurdere den alvorlige risikoen for myokarditt og perikarditt og subklinisk myokarditt assosiert med COMIRNATY (BNT162b2) i stedet for PMR-sikkerhetsstudier under FDAAA [Food and Drug Administration Amendments Act]. På tidspunktet for BLA [Biologics License Application]-godkjenning er datakilder i CBER Sentinel-programmet utilstrekkelige til å identifisere utfall på grunn av utilstrekkelig kraft til å vurdere risiko hos pasienter i alderen 12 til 30 år. I tillegg er CBER Sentinel-programmet utilstrekkelig til å spore tilfeller for gjenopprettingsstatus og langsiktige utfall eller for å identifisere og karakterisere subkliniske tilfeller av myokarditt.»

I følge et BLA-memorandum for klinisk gjennomgang datert 23. august 2021, var det flere hjertesykdommer hos studiedeltakerne som fikk Pfizers mRNA-genssprøyte sammenlignet med placebogruppen.

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

I tillegg forekom takykardi hyppigere i den yngre, «vaksinerte» aldersgruppen. Hjertesykdom ble rapportert som dødsårsak hos ni deltakere innen 25 til 128 dager etter minst én dose av Pfizer sin eksperimentelle mRNA-»vaksine», inkludert syv tilfeller av hjertestans, ett tilfelle av hjerte- og karsykdommer og ett tilfelle av hjertesvikt.

I placebogruppen skjedde fem hjerte-relaterte dødsfall 15 til 81 dager etter å ha fått placebo, inkludert to tilfeller av hjerteinfarkt, en aortaruptur og to hjertestans.

Nettredaksjonen

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 235 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015