header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

goebbels

Siden 2000 har byadministrasjonen i Berlin forsøkt å finne en kjøper til det 70 rom store bygningskomplekset ved innsjøen. Det antas å være den eneste gjenværende eiendommen som en gang tilhørte en ledende nasjonalsosialist.

«Haus am Bogensee» er navnet på en villa ved innsjøen som ble gitt til Hitlers propagandaminister Joseph Goebbels til hans 39-årsdag. Han brukte det som et hemmelig «kjærlighetsrede» og et stille tilfluktssted hvor han skrev flere av sine taler og dagbøker.

Etter Andre verdenskrig ble Bogensee brukt av DDR-ungdomsorganisasjonen «Den frie tyske ungdom» (FDJ) og ungdomshøgskolen «Wilhelm Pieck» ble opprettet.

Siden 2000 har byadministrasjonen i Berlin forsøkt å finne en kjøper til det 70 rom store bygningskomplekset ved innsjøen. Det antas å være den eneste gjenværende eiendommen som en gang tilhørte en ledende nasjonalsosialist.

I henhold til eiendomskjøpsavtalen ble villaen kjøpt av selskapet «Film Heritage Inc» i oktober 2023 for mer enn 8 millioner euro.

Selskapet er knyttet til Volodymyr Zelenskyj, Ukrainas president. Før Zelensky tiltrådte som President viste han til noen av sine private eiendeler. Dette inkluderte flere offshoreselskaper og ble avslørt gjennom de kjente Panama-papers som dokumenterte hvordan flere multi-millionærer benyttet skatte-paradiser for å skjule sin formue. Et av Zelenskyj selskapene er «Film heritage Inc.», basert i Belize.
Dette kjøpet reiser flere spørsmål. Hvorfor skulle regjeringen og offentlig administrasjon i Berlin bestemme seg for å selge bygningen? Gjennom årene har mange eksperter foreslått å rive bygget, men det er en fredet bygning. Et annet problem er tysk lov, som bare lar selgeren binde kjøperen til en bestemt bruk av eiendommen i ti år.

goebbels 1

Hvorfor bestemte Zelensky seg for å kjøpe villaen bygget for propagandaministeren Goebbels for 8 millioner Euro og hvordan ble dette kjøpet finansiert?

En meningsmåling fra to uavhengige Kiev meningsmålere utgitt 11. september fant at 78 prosent av ukrainerne ga Zelensky skylden for korrupsjon i regjeringen.

Til tross for påstandene hans er det klart at korrupsjon er en alvorlig utfordring som krever konstant oppmerksomhet. Ukraina har mottatt over 230 milliarder dollar i bistand siden krigen startet, men det er tydelig at støtten nå avtar. Nylig lovet bistand nådde et nytt lavpunkt mellom august og oktober 2023, en nedgang på nesten 90 prosent sammenlignet med samme periode i 2022. Utallige økonomiske skandaler og tvilsomme kjøp fortsetter å gi næring til stridigheter og splid i Europa og USA, og undergraver støtten til Ukraina.

Nettredaksjonen

Kilder:
https://clearstory.news/2023/12/27/zelenskys-controversial-e8-million-deal-acquisition-of-the-infamous-bogensee-villa-formerly-owned-by-joseph-goebbels-amidst-corruption-concerns/
https://www.theguardian.com/news/2021/oct/03/revealed-anti-oligarch-ukrainian-president-offshore-connections-volodymyr-zelenskiy


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1103 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015