header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Guri Melby, Venstre, OsloGuri Melby. Bilde: Stortinget

Åpent brev til Guri Melby, leder for Venstre.

Guri Melby uttaler til Dagbladet i desember om Ukraina krigen, «Ukraina kan tape – Norge må gi mer våpen». Dette er som et ekko av Jens Stoltenberg sitt julebudskap i 2022 der han sier at «mer våpen gir fred». Dette er hårreisende uttalelser da de begge vet at våpen ikke bare gir fred, men våpen dreper, lemlester og ødelegger. Og jo mer våpen jo mer av alt dette forferdelige! Dette vet de begge, men de vil altså ha mer som dreper og ødelegger.

Nå vet trolig de begge, om de er ærlige, men det skal vi ikke ta for gitt da de er politikere, og ærlighet hos politikere har vist seg ofte, eller oftest å være mangelvare. De vet det er ikke Ukraina som taper krigen, men det er Ukraina som taper mennesker og forblør for å føre krigen for NATO og Vesten mot Russland. Ukraina-krigen har vært omtalt som en stedfortrederkrig da det er krigens hensikt å svekke Russland. Dette er i NATOs og Vestens interesse.

Det er grunn til å hevde at Putin ikke ønsket denne krigen. Da Sovjet falt sammen i 1990 årene fikk President Gorbatsjov forsikringer fra Vesten om at NATO ikke skulle trekke seg «en tomme» østover fra et samlet Tyskland. Denne forsikringen som ble gitt fra Vesten har ikke blitt holdt, og NATO har ekspandert østover helt til Russlands grenser både i vest og nord (Norge). Her kan det være interessant å minnes, av de som er gamle nok til å huske tilbake til 1962, at verden den gang var på randen av storkrig på grunn av at USA ikke ville godta russiske raketter på Cuba. USA ville ikke ha Sovjet/Russland inn på sin dørstokk. Men nå skal altså Russland godta å få verdens største krigsmakt inn på sine grenser – sin dørstokk. Storkrig ble avverget den gangen i 1962 ved at Sovjet trakk sine raketter tilbake fra Cuba, men USAs raketter som var utstasjonert i Tyrkia og Italia, og som var rettet inn mot Sovjet, måtte også fjernes.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Det å ha NATO inn på sine grenser er ikke et fredsprosjekt. Denne organisasjonen, som var bygget for forsvar, en forsvarsallianse, har kriget sammenhengende i et kvart århundre, fra de begynte i Serbia med bombing i 1999. Siden har det gått slag i slag over store deler av verden. Da det skulle fredsforhandlinger til mellom Serbia og OSSE/NATO, uttalte visstnok den amerikanske utenriksminister, Madeline Albright: «Vi la med hensikt listen for høyt til at serberne kunne godta, de trenger litt bombing, og det er hva de kommer til å få.» («off the record», ifølge Klassekampen). Jeg kan også minne Guri Melby om at hennes partifelle, Eldbjørg Løwer, var forsvarsminister under terrorbombingen av Serbia. Da var det NATO som ved sitt bomberegn løsrev Kosovo-provinsen fra Serbia. Så Venstre er nok ikke noe fredsparti like lite som de er et miljøparti.

Lederen for Zelenskys parti har uttalt at: «Vi hadde utkast til en fredsavtale med russerne, men Boris Johnsen kom til Kiev og forkastet den.» Johnsen skal ifølge denne partilederen ha uttalt at: «Vi undertegner ingen ting. La oss føre krig.» Og hvem tror vi Boris Johnsen var sendebud for? Jo, det var nok fra NATO/USA. Og NATO var selvsagt Jens Stoltenberg. En skam for Norge!

Stoltenberg har selv sagt at Putin høsten 2021 sendte utkast til traktat til NATO som Russland ønsket at NATO skulle signere, Putin ønsket ikke mer NATO utvidelse østover. «Det skrev vi selvsagt ikke under på», sa Stoltenberg. «Så han (Putin) gikk til krig for å hindre NATO nær sine grenser». Her har vi altså «fredsduen» Stoltenberg og krigsromantikerne i NATO, som Guri Melby vil hjelpe ved å kaste mer bensin (våpen og penger) på krigsbålet i Ukraina.

Når vi ser hva NATO har bedrevet i et kvart århundre så er det forståelig at frie stater ikke ønsker dem i nærheten.

Vi kan også legge til at både Merkel og Hollande har innrømmet at Minsk-avtalene var humbug for å gi NATO tid til å ruste opp Ukraina militært. «Vi kan ikke la krigen halte på sparebluss», uttaler den krigerske Melby, som også vil ruste opp norsk våpenindustri som kan settes inn for død og ødeleggelser der stortingspartiet ønsker det. Om ikke annet så kan slik industri være lønnsom for finansspekulanter, og for politikerektefeller som sysler med aksjer. Dette må vel kunne kalles skitne penger, men de blir vel rene når de hjelper til på «trengende» familiebudsjetter?

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Nå leser vi at kvinner også blir mobilisert til fronten i Ukraina for at også de kan gjøre en innsats i Ukrainas stedfortreder-krig mot Russland. Men når norske politikere er så ivrige på krig og død og djevelskap, hvorfor stiller de seg ikke til rådighet til krigsinnsats for den sak de så inderlig tror på?

Henry Kissinger uttalte om denne krigen at Ukraina må godta avståelser av territorium. Det er det eneste som til syvende og sist må bli resultatet, men da haster det med forhandlinger som kan spare menneskeliv og hindre mer ødeleggelser. Med tanke på det historiske bakteppet når det gjelder russere og ukrainere så er nye grenser det eneste rette, der befolkningene på begge sider kan leve i fred og frihet i sine områder. Men fred er ikke Zelensky ønske så lenge slike som Guri Melby og hennes meningsfeller får kaste mer våpen inn i krigen, en krig som høyst sannsynlig ikke hadde vært om Vesten og NATO ikke hadde slått hånden av Putin. NATO kom med halen mellom bena og en mange afghanere tilbake til Vesten etter 20 års krigsraid i Afghanistan. Da stod en ny mulighet åpen for dem, Ukraina, og som de nok trodde skulle gi dem seierskransen tilbake. Det ser ut til at den seierskransen er visnet før de får pryde seg med den. Og la oss håpe på det!

Norvald Aasen
Askvoll, 3.1.2024

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1086 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015