header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

epstein

Soros, Gates, Clinton, Trump og Epsteins norske kontakter som kronprinsesse Mette Marit, Kjell Magne Bondevik, Torbjørn Jagland, Terje Rød-Larsen med sin kone Mona Juul er noen av de som hadde nær kontakt med pedofile Epstein.

Epstein var ikke slangens hode og leder, han var bare mellomleder og ble ansatt av Mossad/Israel på 1980-tallet. Mossads oppgave var også å forsikre seg om at Ghislaine Maxwell (Epstein-ansatt og dømt til 20 års fengsel for menneskehandel), skulle rapportere direkte til milliardæren Les Wexner.

Mega Group, en israelsk etterretningsorganisasjon, er et konsortium av khazarer (konvertert til jødedommen) og omfatter mange milliardærer grunnlagt i 1991 av Leslie Wexner og Charles Bronfman. Mega Group inkluderer også Sheldon Adelson, Steven Spielberg, Ronald Lauder, avdøde Robert Maxwell, Max Fisher og Bernard Marcus.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995. Medlemskap i FMI kr 300,–.

Leslie Wexner er den israelske agenten (aka Sayanim) som er ansvarlig for å styre organisasjonen i Amerika fra hovedkvarteret i Ohio

Kjøp tidligere utgaver av Norge Er Vårt. Enkeltnummer kr 65,–. To nummer (årlige) kr 120,–. Vipps: 43995 Kontonr.: 0530.40.68169.

Soros, Gates, Harari, Clinton, Trump og Epsteins norske kontakter som kronprinsesse Mette Marit, Kjell Magne Bondevik, Torbjørn Jagland, Terje Rød-Larsen med sin kone Mona Juul er noen av de som hadde nær kontakt med pedofile Epstein, mens folk som Wexner lever i skyggene og er en del av den organiserte kriminaliteten som driver og eier Amerika.

Man overdriver ikke hvis man påstår at Israel er hovedkvarteret for organisert kriminalitet, inbefattet menneskehandel og pedofili.

Nils A. Pettersen
Oslo, 6.1.2024

 

Oppfordring til alle våre lesere:

Gjennom vår direkte kontakt med medlemmer og ikke medlemmer vet vi at flere ønsker å skrive en artikkel, men kvier seg for represalier fra familie, venner og studie- eller arbeidsgiver.

Hvis du har et tema som du mener vi bør fokusere på, send oss noen setninger eller stikkord, event. med kildehenvisninger.

Dette kan du selvsagt gjøre anonymt. FMI garanterer 100 % diskresjon.

Vi kan publisere artikkelen/artikler enten under et pseudonym eller som nettredaksjonen.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 254 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015