header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlEt blinkskudd fra den nå avdøde Bjarne Dahl.

Kraftsatsen er konklusjonen på den omfattende research et team danske forskere og journalister har gjort for hederskronte Jyllands-Posten, storavisen som først gikk ut og testet om ytringsfriheten fortsatt gjelder i eget land.

Blant lite smigrende karakteristikker er sammenligningen med Nord-Korea, et annet totalitært samfunn der galskapen er åpenbar for alle utenforstående. Det slås fast at «folkhemmets» grav er gravd som en klar konsekvens av innvandringen. Nå er det bare gravsalmen som står igjen. Millioninnvandringen av analfabeter og kronisk arbeidssky «nysvensker» – der er store befolkningsgrupper der bare 1 – en prosent lever av eget arbeid, resten av ulike rause trygdeytelser. «Det er for seint å be Gud bevare Sverige. Det er dypt forstemmende å se et broderfolk går til helvete», skriver den kjente spaltist Morten Uhrskov Jensen. Jeg deler hans medfølelse, så mye mer som jeg vet at Norge snart vil følge etter.

Debattförlaget i Sverige har gitt ut en beretning fra samtidsforskerne Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelin, «Innvandring och mörkläggning». Den redegjør for den folkevandring som Sverige har opplevd de siste femti år, og de økonomiske, sosiale og andre vilkår i «folkhemmet». Boken burde vært pliktlesning for våre egne politikere og mediemenn og –kvinner, skjønt de vet nok så inderlig vel hvilke ulykker de har påført det norske folk, og fremfor alt våre etterkommere. I dag går innvandrings- og integrasjonsmyndighetene ut med krav om at norske kommuner vær så god har å skaffe husrom og livets opphold for 28 000 nye inntrengere. Det kreves «kraftige virkemidler» overfor de kommunene som ikke kan, eller vil, ta på seg forsørgeransvaret for vilt fremmede – det kan ikke være ukjent for direktoratets ledelse at her er boligmangel over det meste av landet som følge av at myndighetene har presset inn titusener «nye landsmenn» og deres kjerringer og unger i år etter år, at tusenvis studenter ikke kan skaffe seg et krypinn, og at husleiene er presset til himmels for alle dem som ikke får leien betalt av skattebetalerne. Nevnte Jyllands-Posten hadde for en del år siden en tegning som et apropos til tilsvarende krav fra danske myndigheter: Den viste masseutkastelse av danske huseiere, en regelrett pogrom i et utpreget villastrøk. Ordren som var lagt en øvrighetsperson i munnen lød enkel og grei: «Her kommer flere somaliere. Kast ut flere dansker!».


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1130 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015