header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDet er alminnelig kjent at utenlandske kriminelle har funnet sitt paradis i Norge. Velstand overalt, og om ikke penger og verdigjenstand kan plukkes fra trærne, kan de relativt risikofritt plukkes fra forretninger, hus og hjem, og fra tilfeldige ransoffer. Opplæringen starter allerede i barnehagen, alt som ledd i terroriseringen og tilslutt okkupasjonen av Norge.

Media har de siste dagene satt søkelyset på noe av den groveste kriminaliteten de såkalte nye landsmenn bedriver i landet vårt, og beskrivelsene er både skremmende og grovt provoserende. Tilstanden er selvforskyldt, i og med at vi har valgt politikere som med fritt forsett slipper dette pakket inn i landet. For å være sikker på at de blir værende, at vi blir dragendes med dem til våre dagers ende, utstyrer de dem fortløpende med norsk statsborgerskap.

For å helgardere seg har de, sikkert i samråde med likesinnede ledere der forbryterne kommer fra, fått knesatt et prinsipp om at uansett hva slags djevelskap bandittene har begått, kan de ikke sendes hjem dersom de risikerer en mindre skånsom behandling enn den de kan kreve i Norge. Dette er politikk på høyeste plan: Myndighetene i notoriske bandittstater eksporterer sitt verste avskum til Vesten, og tar med åpne armer imot overskuddet fra trygdesvindel og annen kriminalitet, men nekter å ta imot sine svarte får når et av dem en sjelden gang blir pågrepet og dømt.

I Sveits har folket sett seg lei på misbruket, og krever utsendelse av straffedømte. Samme krav bør reises i Norge, og om forbryterne får en mer handfast behandling i sine egentlige hjemland, får det være dem vel unt. I neste omgang må vi gå løs på tildelingen av statsborgerskap. Bare kvinner og menn født av norske foreldre har krav på norsk statsborgerskap. Ingen andre har rett til å bli medeiere i det vi har fått i arv fra våre forfedre, og etter evne vært med og opparbeidet selv.

Kriminelle 231110

Sendt 23.11.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1069 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015