header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsSå har da virkeligheten også innhentet Sverige. Et land som alltid har ønsket de fremmede til sitt land, og latt grensene stå vidåpne for alle som kan krype og gå mot det lovede land. Og nå ser det ut som svenskene får takk for bryderiet.  For nå slår arabiske terrorister til i Stockholm. Planen var å ta livet av så mange svensker som mulig. Men heldigvis detonerte bare en liten del av denne bomben. Irakeren skal også hatt en ryggsekk med spiker og sprengstoff på seg for å gjøre maksimal skade.

Ja, vi kan gjerne forberede oss på samme sak i Norge. Tragedien for alle de skandinaviske land er et faktum! For nå har krigen startet på skandinavisk jord, og foreløpig i Stockholm. Jeg tror vi har noen forferdelig år foran oss. For den islamske forbannelsen er over Norden nå!

Egentlig var det et stort mirakel at ikke alle eksplosivene på den irakiske terroristen eksploderte, og at det kun var han selv som ble drept. Hadde eksplosjonen skjedd slik den var tiltenkt, da ville det blitt en massakre av enorme dimensjoner. Og vi må heller ikke glemme at det er bare islamister som utfører disse feige og simple udådene. Vi vet at de lurer i kulissene, også i Norge. De vil skremme oss og lage et helvete for oss om de får anledning til det. Og med den strutsepolitikken som Norge har ført med hensyn til innvandring av muslimer, da vil også vi måtte lære den harde vei. Antageligvis vil ikke virkeligheten synke inn hos enkelte, selv om det skulle ha landet en 747 jumbojet midt i hagen deres. Så langt fra virkeligheten er de enda.

Jeg synes jeg hører alle disse som prøver å bagatellisere det som hendte i Stockholm. En må jo ikke stigmatisere og en må jo ikke tro at det er så galt som det er. For dette var jo bare en syk og steingal mann og et engangstilfelle må vite. Og en må jo for all del ikke sette alle muslimer i samme bås etc. Nei, det er på tide å våkne fra tornerosesøvnen! Vi har fått det første terroranslag, foreløpig i Stockholm, men det vil spre seg. Vær sikker!

Jeg skulle gjerne sett Mona Sahlin inn i hvitøyet nå! Da skulle jeg ha minnet henne om den talen hun holdt på EuroTurk i 2002,  innhyllet i hijab og det som hører til. Og jeg siterer: Jag tror at det er lite det  som gjør många svenskar så avundsjuka på innvandrargrupper. For ni har kultur, en identitet, en historia, nogonting som bindar i hop er. Och vad har vi? Vi har midtsommarafton och sådanna tøntiga saker”, sitat slutt. Kommentar er vel unødvendig?

Og vi skal heller ikke glemme den tidligere svenske integrasjonsminister Jens Orback som uttalte følgende på svensk radio P1 i 2006: ”Vi skal vara øppna och generøsa mot islam och muslimerna. For den dagen vi blir til en minoritet, då kommer de att gøra likadant mot oss” sitat slutt. Tenk å være så dum og naiv som disse to politikerne? For det ser ikke ut til at svenskenes islamofili hjelper dem stort på veien. Stakkars nisser!

Egentlig burde det ikke overraske noen at denne selvmordsbomberen slo til i Stockholm. Det har vel ikke vært et spørsmål om det ville skje – men når det ville skje? Slike selvmordsaksjoner har en enorm smitteeffekt. Vi kan nå regne med at lignende hendelser skjer både i Norge og Danmark eller i andre europeiske land. Våre naive politikere har frivillig importert den islamske svøpe inn i landet. Og nå får vi mer og mer smake dets sanne ansikt. Jeg er meget redd for at dette bare er begynnelsen.

Heldigvis oppholder jeg meg i en av verdens største byer for tiden, Bangkok i Thailand. Og her føler jeg meg atskillig tryggere enn i noen hovedstad i Europa. I Thailand har de full kontroll med muslimene, og de vil aldri bli til noen trussel i denne byen eller i dette landet. Til det er de altfor få. For Thailand har meget strenge lover med hensyn til opphold. Og muslimske asylsøkere er noe som stort sett ikke finnes i dette landet. Så vi kunne lært mye av Thailand.

De i Sverige som er ansvarlig for gårdagens terror, det er de som ønsker større og større innvandring, altså sosialistene! Og i Norge har ikke AP og SV forstått noe som helst av hvilke elendighet og usikkerhet og søle som nasjonen er trukket ned i. Det er på tide bomba i Stockholm får dem til å våkne!

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1099 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015