header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Bjørnar Røyset er formann i FMI.

roysetDet foregår visstnok diskriminering av gjestene ved Oslos nattklubber. Bakgrunnen er at det i sommer ble gjennomført anonyme kontroller av sju utesteder, og i slutten av oktober falt dommen: Seks utesteder ble funnet skyldig i etnisk diskriminering. Kontrollene var i regí av Næringsetaten i Oslo kommune og den statsfinansierte organisasjonen Antirasistisk senter. Likestillings- og diskrimineringsombud Sunniva Ørstavik varsler ”hoderulling” og gnir seg i hendene over å få en sjanse til å trakassere eget folk.

Men utelivsbransjen slår tilbake. Klubbgründer Bo Vivike - som eier utestedet ”La Belle Sole”, som var ett av de sju som ble kontrollert - sier de er nødt til å sile i døra, og påpeker at den aktuelle kvelden det skal ha forekommet diskriminering, var et arrangement med innbudne gjester. Klubbgründeren viser også til sju års erfaringer og rapporter om vold, utpressing, narkotikasalg, kø-bråk og trusler på nattklubbene. I mellom 80 og 90 prosent av tilfellene står de fremmede bak.

Utelivsgründer Sverre Goldenheim, som har jobbet med flere utesteder i hovedstaden, sier det er viktig å begrense andelen personer med utenlandsk bakgrunn på utestedene han driver, da ikke-norske ofte har ti ganger så høyt temperament som nordmenn.

Oslopolitiet hevder det er skivebom å peke på innvandrere som problemet.

Her trengs det en påminnelse: Politiet selv uttalte allerede for tjue år siden (Programmet ”Antenne ti” i juni 1990) at fremmedkulturelle innvandrere var overrepresentert på kriminalstatistikkene. Og at kriminaliteten øker i takt med innvandringen, trengs bare et ”dykk” i statistikkene til Statistisk Sentralbyrå for å se: I 2002 etterforsket politiet nesten 300 000 forbrytelser. Det var nesten fem ganger flere enn i 1970. Betyr det at Norges totale befolkning vokste fem ganger på 32 år? Nei, selvsagt ikke, men antall innvandrere fra uforenelige kulturer økte nesten 23 ganger i samme tidsperiode.

Det er befriende å lese at utelivsbransjen taler norsk-fiendtlige organisasjoner og enkeltpersoner midt i mot, og bekrefter det som FMI forutså allerede for 23 år siden.

”Tikkende bomber 131210

Kilde: Radio Norge, 22. november 2010. Dagbladet 22. november 2010.
Statistisk sentralbyrå, her og her.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 265 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015