header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Amund Garfors f.t. Bangkok, Thailand.

garforsEn terrorist tilknyttet al-Qaida toppledelse i Irak advarte mandag om at selvmordsangrepet i Stockholm (11/12) bare er starten på en ny ”æra” av jihads kamp mot Europa og NATO-land. Vi rådes nå til å trekke alle styrkene ut av Afghanistan umiddelbart – og til å avslutte krigen mot islam.

Ja, hadde det bare vært så enkelt, så var det ikke farlig. Men dessverre, de som har satt seg inn i islams tankegang, de vet at en muslim han gir seg ikke bare med å få en finger, for han skal ha hele hånden!  Saken er den at NATO og USA burde ALDRI gått inn verken i Irak eller Afghanistan!

Flere svenske aviser kan nå fortelle at 28-åringen som lørdag sprengte seg selv i lufta midt i Stockholm sentrum, hadde bånd til Osama bin Laden terrornettverk al-Qaida. Mannen har også vært på treningsleir i jihad, i regí av den islamske staten Irak – en av de ekstreme underavdelingene til al-Qaida. Men det som virkelig var skremmende, det var at denne araberen, utstyrt med svensk pass, han var helt ukjent for Sikkerhetspolitiet!

Og det som er enda mere skremmende det er at eliten i Sverige, de som er verdensmestere i politisk korrekthet – de begynner nå sannelig å forsvare denne selvmordsbomberen i form av relativisering, eller de gir det svenske folket skylden av manglende tilpasning av Sverige til Islam. Slå den! Sannheten er den at den svenske eliten har sagt både A, B og C – og ikke bare gitt en finger, men hele hånden i politisk korrekt dumskap. For i de siste årene så har også resten av alfabetet, samt den andre hånden også fulgt med.

Svenske politikere bør snarest forstå en ting, og det skal de få inn med teskje fra meg: Det hjelper ikke å krype for islam! Europas mest dhimmifiserte politisk korrekte og krypende folk blir utsatt for angrep fra islam, uansett hva de gjør! Knefall overfor tyranniske ideologier/religioner virker bare mot sin hensikt, for islam forstår bare knyttneven!

Det bør ikke være noen tvil om at denne selvmordsbomberen i Stockholm vil klare å skape en ny og heftig debatt både i Sverige og Norge. Og det er sannelig på tide! Ja det vil få konsekvenser og det vil lære oss noe nytt får vi tro. Og motsetningene vil skjerpes. Ikke bare mellom muslimer og befolkningen, men også innad i hele den norske og svenske befolkning. Det vil kaste et nytt lys over mange ting. Ting og forhold som har vært dysset ned og bortforklart av eliten – men som nå tvinger seg fram i lyset.

Et utfall av terroranslaget mot vårt naboland kan komme til å gi seg mange utslag. Det vil antakelig oppstå et behov for en tydeligere markering i befolkningen. Slik at folk begynner å ta avstand til mye av det islam står for. Bl.a. ting som ikke lar seg forandre i islam, ting muslimene ikke tør, eller ikke vil forandre. Det er på tide våre myndigheter begynner å snakke med store bokstaver til de muslimske lederne, dersom de ønsker å leve fredelig her på den skandinaviske halvøya!

Takket være WikiLeaks får vi nå i dag vite at USA frykter ekstremister i Norge. Ja, den amerikanske ambassaden i Oslo advarte for allerede tre år siden Washington mot radikaliseringen og ekstremisme som kan føre til terrorvirksomhet i Norge. Amerikanerne oppfatter norsk overvåkningspoliti på defensiven, og helt ute av stand til å konfrontere de ekstreme miljøene og dårlig rustet terrorberedskap i Norge. Ja, det skal de virkelig få meg til å tro. For vi hadde da en politisk grønnskolling, denne venstremannen Jørn Holme, som satt som overvåkningssjef i landet, og noe dårligere enn det har vi vel aldri hatt?

Den amerikanske ambassaden mener videre, og takk til WikiLeaks, at Norge kan komme inn på en meget farlig vei, dersom noe ikke gjøres raskt for å motvirke dette! Unge pakistanere, født i Norge og selvfølgelig utstyrt med statsborgerskap, som står utafor arbeidslivet, pekes ut som en stor risikogruppe. Dette har undertegnede påpekt i årevis, til døve ører – og til spott og spe, og utestengt fra å kunne ytre meg i de fleste aviser.

Når de gjelder de svenske politikerne, så har de alltid kappes om hvem som skulle være de beste til å vise verden at nettopp Sverige, landet der langt mot nord, med Volvo, falunkorv, kjøttbullar og Wasabrød, det var landet alle kunne få komme til. Uansett hvem de var. Og uansett av hvilke grunn. Slik har det vært fra Tage Erlanders dager, via kommunisten Olof Palme, til dagens Mona Sahlin og statsminister Reinfeldt. Ja, bare de kom med en annen kultur og en annen religion, jo bedre var det. Og de kom, i store mengder – og ingenting skulle de mangle. Og til tross av den statsautoriserte godhet, så viser det seg nå at de importerte massene av kriminelle og en god del terrorister, de ville ikke gjengjelde denne omsorgen og kjærligheten de ble møtt av i Sverige. Og det er nok meget tungt for Medel-Svensson å fatte og begripe. For i årevis har befolkningen fått høre at Sverige er det beste, det elskeligste, det mest tolerante, barmhjertige og kjærlige og rike land i en vond verden – som viser omsorg for alle.

Ja, det er sikkert bra at et slikt land finnes, men hvorfor elsker så hele verden ikke Sverige og det svenske folk? Hvorfor utsettes nettopp Sverige – dhimmilandet over alle dhimmiland – for et terrorangrep fra en massemorder som kunne ha tatt med seg over 100 svensker i døden, og skadet mange flere?  Kanskje er det på tide av regjeringene både i Sverige og Norge begynner å bekymre seg litt mindre for de fremmede, og om kriminelle skal ha en frihavn her, og som de i sin forbryterske selvforherligelse har tillatt å bo blant oss? En befolkning som aldri har fått sagt sitt eller vært med å få bestemme om de er villige til å leve i et mareritt – sammen med deres elendige og svikefulle politikere – som bruker prostituerte redaktører som sitt talerør, og har beredt og gjort klart for et framtidig samfunn som ingen vil ha noe med å gjøre!

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 865 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015