header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsFem utenlandske personer, selvfølgelig muslimer, de fleste utstyrt med svenske pass og automatisk statsborgerskap, er nå blitt pågrepet av dansk og svensk politi. Disse fem personene hadde planlagt terror og død i København. Dette skulle bli årets spektakulære terroraksjon på danske jord, og som ikke skulle stå tilbake for terroren som Bombay fikk gjennomgå for vel et år siden. Og der skulle det skytes og lemlestes så mange dansker som mulig. Dette som en hevn for Jyllands-postens Mohammed-karikatur som avisen trykket for cirka 5 år siden.

Kanskje er det på tide å ta inn over seg hvilke spøkelse både Danmark og resten av Skandinavia har fått inn, og hva vi har i vente? Jo, jeg så denne statsministeren Lars Løkke Rasmussen gikk ut på TV og oppfordret folk til ikke å bli redde, men heller bli sint og forbannet på dette spøkelset. Ja, det kan han si som kjøres i bombesikret bil med privatsjåfør, og blir holdt oppsyn med og beskyttet 24 timer i døgnet. Men hva med den jevne mann og kvinne som i framtida skal slite med disse problemene som våre uansvarlige politikere har påført oss alle?

Kanskje Løkke Rasmussen og andre politikere både i Norge og Sverige snart begynner å forstå at det er de samme elementene våre soldater er sendt til Afghanistan for å uskadeliggjøre og skyte med skarp på, som vi har invitert inn til disse fredelige land, der vi klapper dem på skuldrene, dekker det økonomiske bugnende bordet, og ber dem forsyne seg av alle goder her? I tillegg til dette sørger disse sosialistiske myndighetene for at de samme elementene nærmest er immune mot rettsforfølgelse og tilbakesendelse. Forstå det den som kan!

For de av oss som har fulgt med i våre uansvarlige politikeres håndtering av den stadig økende trussel som Skandinavia nå står overfor, og som ikke har stukket hodet i sanden, så kommer ikke denne saken i København eller Stockholm som noen overraskelse. Den følger bare et mønster som oppegående mennesker har sett lenge; jo flere muslimer i Skandinavia, jo større terrorfare for oss alle! Men å få naive politikere til å forstå slikt, det er nesten nytteløst. For de er immune mot fornuft, og de ignorerer alle advarsler! Og for slike er det lite håp!

Jeg håper denne aksjonen som var planlagt i København kommer til å gjøre inntrykk på journalister og politikere både i Danmark, Sverige og Norge. Disse har jo sjelden hatt særlig negativt syn på den islamske invasjonen til våre land. Men nå vet de ganske klart hva som venter dem dersom de trykker noe som muslimene blir tilstrekkelig krenket av. For da, da venter nemlig en terroraksjon mot dem selv! På deres egne kontorer rundt omkring i redaksjonene, der de til daglig jobber.

Og hva kan vi da vente oss fra pressen framover? Blir de enda mer krypende? Min spådom er at vi i framtida vil få enda mer underkastelse under islam. Det vil bli mindre kritikk og graverende reportasjer. Enda flere kronikker og avisinnlegg av Usman Rana og hans likemenn. Og disse vil forklare at løsningen på alle disse problemene, det er mer islam og mindre motstand og kritikk. For nå ser vi faktisk hva som kan skje, dersom de blir sinte på oss…

Å ønske folk Godt Nytt år i disse tider, det føles nesten blasfemisk. For det vi opplever i dag, det er en villet utvikling, og god blir den ikke!

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 913 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015