header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

FMI ønsker medlemmer og sympatisører et riktig Godt Nytt År.

logo.2Er du én av mange som mener at innvandringen har nådd metningspunktet, at nok er nok og at masseinnvandringen må stoppes? At myndighetene må utarbeide og sette ut i livet en omfattende repatrieringsplan for å sende ut av landet flere titusener, ja hundretusener av de fremmede som allerede har kommet til vårt land mens vi hadde en Innvandringsstopp?

Da må du bruke stemmen din riktig ved første korsvei som er kommune- og fylkestingvalget høsten 2011. Videre må Det norske folk stemme ut av Storting og Regjering dagens antinasjonale og norskfiendtlige politikere som legger til rette for dagens nasjonale selvmord. Politikerne vedtar i tillegg lover og regler som helt klart diskriminerer eget folk til fordel for de fremmede og kriminaliserer kritikk av norsk innvandringspolitikk.

Visste du forresten at det i Norge i dag kan befinne seg så mange som 30 000 illegale innvandrere? Dette er ”asylinnvandrere” som har fått avslag på søknad om oppholdstillatelse eller rømt fra asylmottak. Når myndighetene skryter av at de har utvist ”asylinnvandrere”, viser det seg ofte at de blir i landet likevel. 30 000 fremmede tilsvarer folketallet i to middels store norske byer.

Bestem deg for å gjøre noe. Engasjere deg politisk, i en innvandringskritisk organisasjon eller et politisk parti som har programfestet en restriktiv innvandringspolitikk. Passivt medlemskap er bedre enn ingenting. Da støtter du økonomisk de som ønsker å bidra aktivt.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 92 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015