header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsHar alltid levd i den villfarelse og trodd at kongehuset, og særlig Kongen skulle være politisk nøytral. Men etter å ha hørt årets nyttårstale fra Kong Harald, så har jeg endelig forstått at den tiden er over og ut. For nå har nemlig vår konge også blitt politisk korrekt!

Ja, i år som i fjor ser det ut som om Kongens taleskrivere og rådgivere atter engang skriver svada, og som de ber Kongen lese opp for Det norske folk. Med eller mot hans egen vilje, og der det framføres i fine vendinger og ord. Men det er veldig tragisk og sårende at Kongen lar seg misbruke av innvandringslobbyen samt krefter i dette landet som helst ser at Ola og Kari blir en minoritet i eget land om noen generasjoner!

Å nei, dersom det var Kongen sjøl som måtte skrive sin egen tale, da er jeg ganske sikker på at han ALDRI ville ha formulert seg slik han gjorde. Han var også tydelig utilpass med sin framføring, og det var heller ikke vanskelig å se. For jeg kan aldri tenke meg at han sjøl ville komme med slik svada som om at ”vi må verdsette flerkulturell kompetanse”! Hvilke kompetanse om jeg tør spørre? Det kan vel umulig være et høyere utdanningsnivå han mener, eller hva?

Og hva gjenstår da? Kompetanse på skattesvindel i taxinæringen, kompetanse på koranen, kompetanse i å lage selvmordsbomber, kompetanse i tvilsomme matskikker og innførsel av ulovlig kjøtt fra Sverige, kompetanse og regler for bruk av burka og hijab, kompetanse i inngåelse av ekteskap og skillsmisser samt lure myndighetene trill rundt, kompetanse i innførsel av narkotika og khat, samt menneskesmugling og stor kompetanse med å unngå å bli tatt av tollerne og politi? Ja jeg kan fortsette i det uendelige, men skal la det være. Hvilke konkret kompetanse er det kongen mener her? Det skulle jeg gjerne visst!

Dessverre ser det også ut til at Kong Harald har lagt seg ganske flat for det ”flotte fredelige flerkulturelle samfunnet” vår rød/grønne regjering kjemper hardt for å få på plass. Og nå får også arbeidsgiverne ordre om å ta spesielle hensyn til de flerkulturelle som skal i jobb. At norsk ungdom sårt trenger noen lærlingplasser, det hører vi lite om.

Og det tragiske er at Kongen framstår mer og mer som en marionett for den sittende regjering, og ikke som den samlede figur for hele Det norske folk som han skal være! Han har dessverre latt seg presse av SV og Ap til å tale deres politikk. Noe som er totalt uhørt for et kongehus som i utgangspunktet skal være politisk nøytralt.

Ja jeg vil gå så langt og påstå at både Kongen og kronprinsen er i lommene på Ap. For de har ikke mannsmot nok til å være selvstendig og nøytral og be disse politikerne om å ryke og reise! For nå skaper Kongen et bilde av at vi må leve i dette flerkulturelle samfunnet som svært mange ikke ønsker. Og det er ingenting vi kan gjøre med det heller! Det er kommet for å bli, og vi må bare akseptere det om vi liker det eller ikke. Vi må bare legge av oss ”fordommene” som aldeles ikke er fordommer men rein sannhet. Nei, ikke for politikerne, for de lever i sin egen lille verden. Og slik blir altså Kongen misbrukt til å fremme et framtidig samfunn som ingen vil kjenne seg særlig komfortabel med!

Til slutt vil jeg bare minne Kong Harald om at kongehuset skal IKKE engasjere seg i politikk! Dersom det er slik at Kongens tale var forfattet/inspirert av noen som står de styrende partier nær, så er hans tale til oss på nyttårskvelden intet mindre enn skandaløst!

Nyttårstale 2010

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 76 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015