header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlHer er i Vesten en voksende erkjennelse av at islam vil ødelegge vår sivilisasjon og vår relative velstand. I Tyskland er beskrivelsen av landets vei mot undergangen stadig på bestselgertoppen, og forfatteren er plassert i midtpunktet på omslaget av Der Spiegels 2010-kavalkade som årets mann. Fra selveste Yale-Universitetet er det i disse dager kommet et bokverk med tittelen ”Levanten: Fra overdådighet til katastrofe”, og det beskriver hvordan 3 storbyer i Midtøsten ble rasert ved muslimenes inntog. ”The Economist” omtaler den under overskriften ”Kosmopolitismens vindkast”.

Byene er Aleksandria, Beirut og Smyrna, - dagens Izmir - en gang sentra for handel og næringsliv, kunst og kultur, i dag enorme slumområder, preget av borgerkrig mellom gjensidig hatefulle fraksjoner innenfor ”fredens religion”. De som i sin tid reiste disse byene, grekere, romere, bysantinere, jøder, armenere o.a. maktet ikke å holde fanatikerne fra den arabiske ørkenen ute. Smyrna gikk under i flammer og folkemord, senest i 1922, i Beirut varer krig og snikmord, lovløshet og kaos ved, mens Alexandria går i oppløsning som følge av befolkningspresset og mangel på verdiskapning.

Disse 3 byene er valgt til å beskrive situasjonen fordi de en gang var metropoler, verdensbyer den tid den kjente verden hadde Middelhavet som sentrum, kulturen var gresk, lovverket romersk, og kristendommen var religionen.  Deres tilstand i dag er karakteristisk for utviklingen i de muslimske erobringene i Midtøsten og Nord-Afrika. Noen etniske grupper, individer og familier som overlevde invasjonen fra sør, greide å hevde seg, gjerne fordi de var i stand til å dekke behovene hos ”eliten” hos de nye herskerne, men før eller senere kom de til det punktet da ”the hinterland bites back” – de lutfattige og hatefulle massene i bysamfunnets bakevje reiste seg, i primitiv reaksjon på egen evneløshet og i raseri over de materielt vellykkede ”vantro”. Vi opplever det samme i Frankrike i dag, så smått også i England, etter hvert over hele Europa, så lenge våre ledere fortsetter å slippe muslimene inn over grensene. Muslimene har i mer enn tusen år bevist at det eneste de kan skape er ungeflokker, det eneste de kan gi dem i arv er hatet, drapslysten og driften etter med terror og vold å tilegne seg det andre, ”vantro” har skapt. Selv i egne land, der navnene er de ”riktige”, språket deres eget, og de vanskelig kan klage over ”diskriminering”, er de avhengig av milde gaver fra europeiske og amerikanske ”vantro” for å overleve. Vi skulle ikke gitt dem ett øre, ikke én brødbit.

Splendour 040111

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 61 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015