header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlAldri så galt- - - -. En serie økonomiske kriser har rammet de såkalte ”giverlandene”, det vil si de landene der de styrende ser det som sin plikt, sitt kall, å redde verden. Det har bl.a. ført til mindre generøs omgang med verdiskapingen, inklusive overføringene til FNs matvarefond. Til alminnelig bestyrtelse i organisasjonen har overføringene blitt skåret ned 3 år på rad, til tross for at antall nødlidende er øket dramatisk.

Nå er jeg overbevist om at Norge ikke har redusert sitt bidrag, - våre politikere elsker som få andre å sole seg i rollen som barmhjertig samaritan, og som rik onkel. Men en smule ettertanke kunne være på sin plass:

Siden 1950 har folketallet i verden blitt fordoblet, fra 3,5 milliarder til 7. Et utvalg sjarlataner forsøker å berolige oss med at veksten holder på å flate ut, og at den i et hvert fall ikke kommer til å overstige 9 milliarder. Det er ille nok, tatt i betraktning at over 1 milliard sulter i dag. Men realistisk sett er det ikke noe som tyder på at u-landsbefolkningene tar til vettet – i alle fall ikke så lenge Europa og Nord-Amerika fortsetter med milliardoverføringene, og i tillegg tar imot og overtar forsørgeransvaret for stadig nye titalls millioner innvandrere. Først når det blir slutt på u-hjelpen, etter 60 års sisyfosarbeid, og innvandringsstopp, slik at de styrende i den 3. verden tvinges til å satse på utvikling av egne ressurser og ikke på utnyttelse av andre, kan kloden vår berges. En europeisk krise, med økende sosiale spenninger som følge av belastningene på velferdsstaten, kan tvinge regjeringene til å sørge for seg og sine. Det er voldelige opptøyer i mange land, og verre vil det bli etter hvert som nye sparetiltak begynner å bite. Kanskje kan dét bli redningen?

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1113 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015