header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Protesterte mot urett på Gran skole – ble stemplet som rasist. (Republisering.)

Følgende beretning er gjengitt med tillatelse av Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) og Laila Pauline Hansen.

l_p_hansenNorske 1. klassinger diskriminert til fordel for utenlandske (fremmede) elever på Gran skole i Oslo.

Laila Pauline Hansen (bildet): Skolestyrer på Gran skole ble slått av utenlandske elever. Likevel sa hun i et debattprogram på NRK at de hadde få eller ingen problemer på skolen.

Laila Pauline Hansen forteller:
Vil fortelle om en selvopplevd historie fra august 1990. Jeg var med for å følge mitt mellomste barnebarn til hennes første skoledag på Gran skole i Groruddalen. Klassen bestod allerede da av en salig blanding av norske og utenlandske elever. Etter de vanlige innledninger var stunden kommet til utdeling av skolebøker.

Læreren kom fram med noen fæle lefser av noen lesebøker med ordene: ”Gran skole har dessverre ikke økonomi til å kjøpe nye lesebøker til første klasse i år, og jeg vil henstille til foreldrene å sette de i stand så godt som mulig for de må innleveres igjen ved skoleårets slutt.” Dette var bøker til de norske elevene. Så kom hun med en bunke knall røde splitter nye bøker med ordene: ”Men det er noen som er heldigere” og gikk da til de fremmedspråklige elevene med ordene: ”Disse er deres til odel og eie.” Til dags dato har jeg ikke glemt uttrykkene i de små fjesene til de norske elevene. Ingen, ingen av foreldrene sa ett ord inklusive min datter. Men min datter forklarte senere sin passive holdning med at hun var redd for at det skulle gå ut over hennes datter, altså mitt barnebarn. Bare jeg reagerte med ordene ”fy faen!” og gikk ut og smelte døren etter meg.

Ringte VG som ikke ville ta det inn fordi det var å henge ut en utsatt gruppe. Ringte skolesjefen og fikk beskjed om at jeg var rasist. Prøvde å få fatt i skolestyrer, men fikk beskjed om at hun var opptatt. Kontordamen på rektors kontor sa bare at det var en litt dum måte å gjøre det på.

Dette er bare ett eksempel som altså er tjue år gammelt og det er nok ikke blitt noe bedre. Jeg underskriver med fullt navn.

Med vennlig hilsen

Laila Pauline Hansen, 2860 Hov

I et følgeskriv fra Laila Pauline Hansen heter det:

Når det gjelder artikkelen er hvert eneste ord sant. Vet at det høres utrolig ut, men jeg står inne for hvert eneste ord og min datter kan bekrefte. To av mine 3 barnebarn har gått på Gran skole og det er ikke få episoder de har opplevd der. Min datter og svigersønn bor enn så lenge på Furuset, så jeg har godt kjennskap til bydelen.  Husker for øvrig angjeldene skoledag – jeg var så rasende da jeg gikk derifra at jeg ”gikk meg bort”  –  selv om jeg bare skulle tre hundre meter unna.  Tidligere skolestyrer på Gran, satt for øvrig i et diskusjonsprogram på NRK og uttalte at det var små eller ingen problemer på skolen, selv om alle som hadde barn der var klar over at bl.a. hun var blitt slått av noen utenlandske elever. Vil avslutte med at nordmenn er et veikt folkeferd.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 111 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015