header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

aasenSer i dag på nyhetene at du ber oss om å åpne lommebøkene på nytt til Pakistan. Så du mener at Norge nå kan betraktes som Pakistans melkeku? Du burde heller be om at pakistanere som har trengt seg inn i Norge, og som nå koloniserer landet vårt, syter for sitt eget land og sitt eget folk. Jeg skal minne deg om noen få ting:

Aftenposten 09.01.11: Nok en gang har Mohammed Aslam, som står bak drosjesvindel for nærmere 100 millioner kroner sluppet unna. Videre: Før dommen falt, reiser Aslam til Pakistan, og har siden aldri kommet tilbake til Norge. I byen Dinga drev Mohammed Aslam pengevekslersjappe. Min kommentar: Må han for alltid bli i Pakistan der han kan bruke sine ”surt tjente millioner” på sitt eget folk. Gjerne i samarbeid med Norges røde kors.

Aftenposten 10.01.11: Tre av fire drosjesvindlere er norskpakistanere. 625 millioner er i følge ligningsmyndighetene unndratt beskatning. Det er avslørt pengesmugling til Pakistan utført av drosjesvindlere. Rundt 570 eiere og sjåfører skal ha mottatt over 100 millioner kroner i trygd mens de kjørte svart. 100 av disse er dømt for trygdesvindel. I samme sak er det også avslørt systematisk svindel med sosialhjelp og omfattende bedragerier knyttet til moms, toll og forsikring.

Jo da, Børge Brende, der er massevis av penger der ute blant pakistanerne som kan brukes til nødhjelp og annen hjelp i Pakistan der de hører hjemme. Hent pengene der, hos meg får du ikke en krone!

Tilslutt vil jeg minne deg om hvordan pakistanerne, de som nå er i ferd med å kolonisere og overta mitt land takket være bl.a. forræderiske politikere, startet sin innbringende løpebane i Norge:

Dagbladet 8.juni 1971: Ingen kan hjelpe de pakistanske ”turister” i Oslo.  ”Problemet er jo nettopp dette at de pakistanske mennene som daglig vandrer rundt i Oslos gater befinner seg her som ”turister”.”

Du kan fortelle dem at det nå er på tide å vende hjem, det er der innsatsen trengs. Vi nordmenn skal klare oss selv. Mahatma Gahandi sa til britene: Hvorfor blir dere i et land der dere er uønsket? Disse ord sier vi nå til våre ubudne gjester fra hele kloden som dere har prakket på oss, bl.a. pakistanerne.

Pengeinnsamling 220111

Sendt 23.1.11 til:
Noen norske aviser. Nasjonale aktivister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 925 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015