header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlEt viktig innslag i pågående debatt om utviklingen i Europas kjerneland er påvisningen av den skremmende nedgangen i kunnskaper hos skoleelever og studenter. Kunnskapsnivået ligger generelt to skoleår etter jevnaldrende for 20 år siden. Pedagoger og politikere er langt på vei samstemmige om årsaken: For mange innvandrerbarn med begrenset læreevne i klassene, og med umotiverte foreldre som selv kom til Europa uten skolegang, og med den klare overbevisning at ingen forventer, enn si krever at de og deres avkom skal arbeide for føden.

For å illustrere misèren vises det til Nordrhein-Westfalen, Tysklands folkerikeste delstat som har sosialdemokratisk regjering. Der er det gjennomført at det skal legges til rette for muslimske elever når det gjelder bespisningen i skolen, det skal ikke avholdes prøver under ramadan, tas hensyn til (ekstra) svake prestasjoner under faste, innvilge fri for ferier i hjemlandet når som helst i skoleåret, og selvfølgelig sørge for atskilt svømmeundervisning og kroppsøving for gutter og jenter. Jentene skal like selvsagt kunne dekke seg til i timene, og bruke ”burkakini” under svømmeopplæringen. Tilsvarende skal muslimske gutter slippe å dusje sammen med ”vantro”. Galskapen bringer i erindringen en internasjonal konkurranse i marinefemkamp på Håkonsvern, da muslimske deltakere krevde at det skulle skiftes vann i bassenget fordi kvinnelige deltakere hadde benyttet det, og styrker en i troen på at de mange psykotiske trekk hos ”profetens” tilhengere skyldes deres hysteri når det gjelder seksualiteten.

Fordumming 240111

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1087 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015