header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsIkke før har kampen mot moské i Tromsø stilnet av, og forhåpentligvis planene om et slikt bygg lagt vekk for ei stund, så setter sannelig biskop Tor B. Jørgensen i Sør-Hålogaland - og på eget initiativ - i gang kampen om å få en moské til Bodø. Ja, en kan virkelig begynne å lure på om det er noe som feiler mannen? Han sier nemlig til en avis der nord, at dersom muslimene i Bodø begynner å snakke om å bygge et slikt bygg i Bodø, da er det en plan som han vil støtte.

Og denne biskopen, tro det eller ei, han er meget bekymret over de små og dårlige lokalene som de stakkars muslimene må ta til takke med på Snippen i Bodø! Har ikke denne fyren noe mer viktig å være bekymret over, eller har han ikke forstått eller lest sin stillingsinstruks? Jeg skal vise ham noen falleferdige kirker i dette landet, og som han heller burde brukt sin tid på. Men det er vel ikke så mye PR og medieoppslag å få av slikt kanskje? Kjendiskåt som denne fyren alltid har vært. Jo, han ser gjerne at noe gjøres med muslimenes elendige tilværelse, slik at de kan få både sin moské og sitt kultursenter, som han t.o.m. ønsker hjertelig velkommen! Kristensosialister må definitivt være noe av det verste som finnes på denne jord, for hva den gjengen kan få seg til å si av dumheter, det finnes det knapt grenser for!

Ja ikke nok med det, men han mener også at det er opp til muslimene om de ønsker å bygge en slik moské. Frekkheten har visst ingen grenser for biskopen? For her skal vi nordmenn holde fingrene av fatet og la disse folka ta seg til rette i Norge. Det er ikke nok at de lurer og bløffer seg inn i landet, men de skal også bli premiert med at de kan ta seg til rette som de sjøl vil. Og når så denne biskop Jørgensen blir spurt om hva han tror holdningene til dette er i kirken, da svarer han freidig nok, at det vet han rett og slett ikke!  Altså, mannen forstår ikke engang at han provoserer oss alle med sine kontroversielle og høyst uortodokse utspill.

Jo sannelig, denne mannen har hatt både politisk kløkt og spisse albuer når han har kommet seg fram her i livet, og endt opp som biskop. Men da skulle en jo nesten ta det som gitt at han har fått med seg et og annet da han studerte til å bli prest? Han burde vel hatt en del kunnskap om islam, men kanskje virker det slik at jo lenger de studerer på universitetet, jo dummere og mer naiv blir de når det kommer til realitetene?

Sannelig, man kan bare konstatere at vårt frie, demokratisk og homogene norske samfunn er på vei til å bli historie. Dette har de folkevalgte klart å stelle i stand på mindre enn en generasjon. Og nå har de også fått med seg Den norske kirke med en god del biskoper til å gå Islams ærende. Det er liten tvil om at det nå går bare én vei - og det er mot et forvirret, hatsk samfunn i oppløsning.

Ja, for nå ser vi da også resultatet av sosialistenes kvotering av landets ledende geistlige. De lever opp til sine politisk korrekte meninger, der de oppfører seg som lydige pudler for de styrende. Vi ser det gang på gang at kirkens forsøk på å velge sine egne ledere ut fra religiøse kriterier ikke fører fram. For vi vet godt at Departementets ateister og Gudsfornektere har sin egen agenda. Og da er det heller ikke så merkelig at vi finner kirkens ledere på samme opprop som landets representanter for fri innvandring. Nei du, min kjære biskop; Vi nordmenn skal aldeles ikke legge oss flate og anerkjenne at Norge er blitt et ”flerkulturelt” og flerreligiøst samfunn som du prøver å fortelle oss. Det er løgn! Og en biskop skal aldeles ikke lyge!

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 840 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015