header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Vi som er gamle nok til å huske Zia ul Haq, vet hvordan pakistanerne kom til Europa, og Norge. Denne despoten sa til sitt folk: ”Reis ut i verden og finn dere arbeid, for her er det intet jeg kan hjelpe til med.” Nei, han var mer opptatt av å sanke våpen! Senere måtte han bøte med livet, hans ”humane” landsmenn kastet ham ut fra et fly.

Slik kom da et folk med en helt annen kultur til Europa, og Norge. I utallige brev som er sendt til våre politikere, har jeg sagt at Norge har ikke vært noen kolonimakt, hvis noen har skyld i den miséren, må det være England, med sin verdensmakt! De åpnet ”ballet” med sin streben etter andres rikdommer.

Europa lærer aldri, etter to verdenskriger åpner de grensene med følger ingen forsto noe av, noe de burde forstått, man kan neppe tro at de som styrer vår verdensdel er fullstendig historieløse - bare tenk på hva religionene har betydd for jordens folk. Med kriger, kirkestrider, moské-branner og alt som vondt er. Hva norske politikere har tenkt på, er å være stor i verden, humanisme kalles det. Ja, mot alle, unntatt nordmenns hverdagsliv. Narkotika, svindel, utgifter i megaklassen. Norge skulle ikke hatt noen olje, det gikk på det jevne her i landet, uten denne ulykken.

Her vil jeg avslutte med noen ord om snakkemaskinen Kristin Halvorsen, leder i SV, og det passer jo bra. Dette partiet, som i sin tid hadde eget universitet på Blindern, de var for ”fine” til å være sammen med vanlige studenter. De sjølproletariserte seg, disse ekle typene fra beste vestkant, skulle leke arbeidsfolk! Men Kristin tar prisen, siden SV kom i Regjering, har hun kjempet som en ørn for å få Norge flerkulturelt; DET BEVISER hvor politisk blind hun er. Og fåreflokken følger med. Her i Hønefoss løp en lærer (SV) etter meg og kalte meg rasist under et valgmøte, og han spurte hva jeg synes om Israel? Da spurte jeg typen om han var antisemitt!

Det har vært slitsomme år, og verre blir det, dessverre. Kari og Ola Dunk leser for lite, ellers hadde de forstått hvor dette bærer hen. Stakkars norske barn som skal vokse opp med cirka 210 ulike nasjoner, som formerer seg her.

Pakistanere 250111

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 854 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015