header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

moske_medinaBiskop Tor B. Jørgensen i Sør-Hålogaland bispedømme er positiv til moské i Bodø, les her. Pensjonert sokneprest Olav Andreas Dovland svarer ham i et leserinnlegg sendt avisa Nordlys 24. januar.

Om overskriften – se referansen nedenfor.  Kan  biskopene  godta  denne  Allahs  lære?   Den norske kirke er idag uten åndelig modent lederskap etter min oppfatning.  Biskopene spriker i alle slags læremessige retninger. Verre enn verst er det at kirkeledere uttaler seg om historiske forhold de åpenbart ikke har kunnskaper om, som Tor Berger Jørgensen her gjør. Jeg forventer at biskopene  skal ha kunnskaper om islam. Noen tiår siden hørte vi av og til at “den Herren giver et embede, giver han også forstand”. Sannelig, sånn er det neppe lenger!

For det første kan ikke biskop Jørgensen i Bodø vite mye om guden Allah.  At pensjonerte biskop Gunnar Stålsett gikk god for at Allah er samme guddom som Jahve, jøders og kristnes guddom, forandrer intet.  2. Mos. 3:14.

For det andre. Det er litt tragikomisk. Menn og kvinner i dette høye embete garderer seg mot å miste masken. Derfor hører vi aldri fra biskoper: Oi, der tok jeg feil. Eller, det visste jeg ikke.  Dr. Anis Shorrosh regnes av mange for å være en verdenskjent autoritet på islam. (Jerusalem Post 21. april 1993.) Han demaskerer biskopen. Shorrosh  uttalte:  “Koranens Allah er ikke den samme som Bibelens Gud.” Bibelens Gud heter Jahve.  Den Norske Bibelselskap, som har ansvar for norske oversettelser, har dessverre ikke funnet det viktig å rydde opp i navnerotet.  Guds navn er stemoderlig behandlet. “Allah var kjent for de før-islamske araberne. Han var én av avgudene i Mekka.”  (Encylopedia of Islam. Forklart av Robert Morey i The Islamic Invasion, s. 48.)

For det tredje. Når biskoper går i bresjen for dette hedenskapet er vi kommet til et slags “veis ende”. Kirken har ikke vært i alvorligere krise siden reformasjonen. Biskopen i Bodø uttaler at det “er opp til dem om de ønsker å bygge en moské. Jeg vil i så fall ønske den hjertelig velkommen”. Denne uttalelsen skal bli en del av ditt ettermæle, Jørgensen.  Moskeene har alltid vært brohoder for jihad(en), krig mot vantro nasjoner.  Minareter er seierssymboler. Og moskeen er tilholdssted for selvmordsbomberen den siste natten før udåden gjennomføres. Professor David Bukay: Total Terrorism in the Name of Allah, s. 110. Der bes bønner til Allah om renselse av sjel, ånd og legeme før den skjendige og kriminelle udåden finner sted. (Bestilles Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

For det fjerde kan Jørgensen umulig kjenne til islams lange krigshistorie. Den er en sammenhengende krigserklæring og krig mot vantro nasjoner med blodsutgytelser, ikke minst mot sivil befolkning. Paul Fregosi har skrevet en 400 siders verk om islams krigføring. Den heter JIHAd in the West, undertittel er Muslimske Erobringer fra 7. til 21. Århundre.  Fregosi begynner slik: “Jihaden, islams såkalte hellig krig, har vært en realitet i livet (for menneskene) i Europa, Asia, Afrika og Midtøsten i mer enn 1300 år.  Dette er den første historien om muslimske kriger som noen gang er utgitt i Europa. Hundrevis av bøker er viet det kristne motstykke – korsfarerne, som jihad ofte er sammenlignet med, selv om dén varte i mindre enn 200 år og angikk stort sett bare Det Hellige Landet.  Korsfarertiden endte for mer enn 700 år siden. Jihad foregår den dag i dag.”

For det femte ser det ikke ut til at Jørgensen vet at Koranen først er “skrevet” av Allah. Og Allah sier: “Dere som tror (på Allah), slutt dere ikke til jøder og kristne.” 5.56. “Bekjemp Satans venner.” 4.78. “De verste krek overfor Allah er de som er vantro og ikke vil tro.” 8.57. Vi såkalt vantro er “aper og svin.” 5.65. (Einar Bergs oversettelse.) Jeg kan spe på med et snes lignende stygge ord fra Koranen. (Om ønskelig.)

Jeg undres: Hvor overflatisk og godtroende går det an å bli i denne sak som biskopen i Bodø uttaler seg om? Noe tilsvarende har biskop Per Oskar Kjølaas i Tromsø sagt tidligere?  Bispekorsets autoritet dekker ikke over svakhetene.  Naive kirkeledere aksepteres ikke. De øvrige biskopene gir ikke lyd fra seg, så vi må regne med at de som tier samtykker. En rekke steder hvor Einar Berg oversetter “å kjempe/kjemp” er det arabiske ordet “å føre krig”, for eks 9.74. Islamiseringen kommer til fullstendig å ødelegge nasjonen vår! Med biskopers passive bistand! Hvor befinner presteskapet seg?

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 75 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015