header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Åpent brev til Statsminister Jens Stoltenberg og Justisminister Knut Storberget.

En offisiell uttalelse fra FMI.

roysetTorsdag 27. mars ble Haidar Hussain og Ali Ayaz Shafa – begge pakistanere men med norsk statsborgerskap – dømt til fengsel i 13 år for drapet på 41 år gamle Anne Marit Søgård fra Oslo. Drapet skjedde 25. juni 2006 og var så langt som vi med sikkerhet vet, nummer femtifem – 55 – i rekken siden 1981, og som er begått på nordmenn i Norge utført av innvandrede utlendinger. Mange av drapene, hvis ikke alle, kunne vært unngått hvis politikerne hadde ført en restriktiv innvandringspolitikk og respektert innvandringsstoppen som de selv vedtok i 1975.

Politikernes naive innvandringspolitikk har ført med seg en bølge av kriminalitet. Og det er fremmedkulturelle gjerningsmenn som er overrepresentert på felt som gjelder grov kriminalitet. Dette bekrefter politiet. Alle disse 55 drapene er da et resultat av politikernes ”fargerike eksperiment”, og som har pågått siden tidlig på 1970-tallet da de første pakistanerne kom til landet som turister, og på feilaktiv grunnlag fikk oppholdstillatelse. Norske politikere med landets statsministre i spissen – fra Trygve Brattli til Jens Stoltenberg – har indirekte skyld i blodtappingen og burde vært stilt for riksrett!

Etter de tragiske drapene i Overhalla i fjor, der fire mennesker ble drept (to i mors liv) av en asylsøker som hadde blitt utvist i 2006, uttalte Jan Lian, bestefaren til ett av ofrene følgende til Namdalsavisa: ”Det er bare politikerne som kan gjøre noe med innvandrings- og integreringspolitikken. La dem ikke få fred, det må ikke bli stille om saken.” Lian skrev også at det ikke måtte legges lokk på debatten om innvandringspolitikken av redsel for at det førte til fremmedfrykt.

Folkebevegelsen Mot Innvandring (FMI) kommer til å gjøre sitt til at det ikke blir lagt lokk på debatten om innvandringspolitikken. Vi vet at mediene bevisst spiller på lag med myndighetene ved å sensurere innvandringskritiske ytringer som Det norske folk forfatter. Mediene er da medansvarlig i den negative utviklingen ved å nekte nordmenn å lese om de faktiske forhold, og som i motsatt fall, kunne vært medvirkende til at situasjonen ville vært annerledes i landet med andre politikere ved roret.

FMI vil med dette oppfordre Den norske regjering å arrangere en minnemarkering over de 55 nordmenn som siden 1981 er tatt av dage av utlendinger. Erfaringsmessig vet vi at regjeringsmedlemmer og stortingsrepresentanter hadde gått mann av huse hvis ofrene hadde vært utlendinger og med norske gjerningsmenn.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 813 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015