header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlSjørøveriet var en pest og en plage i gamle dager, og det var først og fremst The Royal Navy som satte en stopper for uvesenet. Britene hengte sjørøvere, og slavehandlere, ved pågripelsen, eller etter en summarisk rettergang ved innseilingen til London, likesinnede til skrekk og advarsel. Det hjalp.

US Navy kom seinere på banen, de bombarderte sjørøverhavner som takk for oppmerksomheten som var blitt vist amerikansk skipsfart.

Selv ikke nordmenn sto den gangen for selvoppgivelse. Rett nok betalte den svensk-norske regjeringen tributt til de muslimske slavejegerne langs Middelhavskysten, men Wilhelmsen gikk et skritt lenger: Rederiet lot male den karakteristiske stripen langs skroget på sine skip, for å markere kanonporter, som ved angrep kunne svare med en bredside. Stripen er beholdt frem til våre dager. Dét er ikke nok i dag.

Norske skip som seiler i sjørøverinfiserte farvann må bevæpnes, og bemannes med personell tilsvarende det som sto om bord i norske skip under krigen. Vi opprettet en egen skole for artillerister til handelsflåten, om jeg ikke husker mye feil. Evne og vilje til selvforsvar vil holde dagens sjøgående banditter på avstand. De som likevel forsøker seg, må skytes under forsøket, de farsepregede forsøkene på å få dem dømt i Hamburg eller Rotterdam fører ikke frem.

En behjertet reder slår til lyd for å sette hardt mot hardt. Men så forsmedelig det nå en gang er, er det bare amerikanerne som har ”guts” til å ta imot utfordringen. Som det er, sitter pakket trygt i land, tygger sin khat, og venter på at løsepengene bokstavelig talt skal komme fra himmelen. Sett inn et hangarskip, og send røverne over alle hauger.

Pirateriet 230211

Sendt 22.2.11 til:
"Alle" norske aviser. Nasjonale aktivister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 83 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015