header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlForeløpig rekordinnvandring i 2010 brakte 73.852 nye medborgere inn i landet. Det er 13 % flere enn året før, som også var et godt år for dem som vil skifte ut Norges befolkning. Heldigvis viste 41.500 takt og sømmelighet nok til å vike sete for gjestene, og tok selv plass på kirkegårdene. Statistisk Sentralbyrå opererer i denne sammenhengen med begrepet ”overskudd”. Det er tydelig at ordet kan ha flere betydninger.

Til all denne berikelsen kommer et ukjent antall illegale, anslagsvis 4 – 5 tusen, som venter på neste amnesti. Et antall bisper og annet godtfolk sørger nok for at de ikke må leve lenge i uvissheten.

Så har vi enda en kilde. Fra andre land vet vi at de ”nye landsmenn” og fremfor alt deres kvinner er særs produktive, ikke i arbeidslivet for all del, men med reproduksjonen, barnefødslene, alt fra 25 til 50 % av totaliteten. I Norge kom her om lag 20.000 til verden i fjor. Om vi antar at en fjerdedel ble født av utenlandske kvinner med eller uten norsk statsborgerskap er vi neppe så langt fra virkeligheten.

Slik går utskiftingen av det norske folk raskt fremover. Regjeringen har betimelig lettet på restriksjonene for erverv av nedlagte småbruk i avsidesliggende strøk av landet, de kan etter hvert tjene som reservater for urbefolkningen. I mellomtiden gnir politikerne og innvandringslobbyen seg i hendene. Vi norske river oss i håret.

Rekordtall 130311

Sendt 13.3.11 til:
”Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Departementene og Statsministerens kontor. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2293 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015