header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDet går tregt med integrasjonen. De fremmede, og særlig de som kommer fra sivilisasjonens vugge, Midtøsten, har vanskelig for å la årtusengamle tradisjoner bli liggende hjemme når de drar på langfart. Kriminalstatistikkene over hele Europa viser en urovekkende utvikling, selv om myndighetene prøver å dekke til, blant annet ved å gjøre 2. og 3. generasjons voldsmenn til innfødte, til statsborgere.

I Tyskland, som i dag er infisert av millioner av fremmedkulturelle og deres avkom, rister politiet nå sine kloke (etterpåkloke?) hoder over en serie drap over et større geografisk område. Ofrene, hittil 8 yngre/middelaldrende menn, er alle blitt skutt i ansiktet og på kloss hold. De er skutt med ett og samme våpen. Et annet fellestrekk er ofrenes opprinnelse, de var tyrkere, og såkalt selvstendig næringsdrivende, dvs. de drev kebabkiosk eller grønnsakbu.

Nå er der så rent for mange tyrkere i Tyskland, og der blir neppe landesorg om der foregår en sannsynligvis intern utrenskning, men ettersom det ikke lenger anses passende å avlive mennesker etter at Himmler & Co. la inn årene, reagerer både politi og publikum. Innsidere hevder at fremgangsmåten tyder på ”æresdrap” – innvandrerne bringer som kjent med seg litt sære oppfatninger av begrepet ”ære”, og et skudd midt i ansiktet sies å være reaksjon på en fornærmelse.
En kule kaliber 7,65 mellom øynene er klar beskjed om at pistolmannen er fornærmet. Andre spekulerer i om det kan være pengeutpressing, etterretningstjenesten har fanget opp sms-er fra Waziristan der ”tyske” talibanere krever å få tilsendt penger til finansieringen av sin djihad. Et utvalg drapsoffer kan gjøre det lettere å overbevise andre kioskeiere om at det er lurt å betale.

Jeg kjenner damen bare fra media, men tar neppe mye feil om jeg antyder at forbundskansler fru Merkel sier som i sin tid dronning Victoria: ”We are not amused”.

Seriedrap 200311

Sendt 20.3.11 til:
”Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1075 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015