header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlMin ærbødige hilsen til de to amerikanske pastorene, som har ryggrad til å vise at i et fritt land gjør vi det vi vil innenfor lovens rammer, uten å skjele til om muslimene liker det. Det er moralsk forfall når for eksempel Norges utenriksminister ber om forlatelse fordi vi har trykkefrihet i Norge. Det må bli slutt med at vi ydmykt veier våre ord og avveier våre handlinger av frykt for filleproletariatet i Midtøsten..

Koranbrenningen i en amerikansk frimenighet ga oss pånytt innsyn i sjelelivet hos disse menneskene, som reagerer med vold og brann på enhver foreteelse i et vestlig land som de velger å anse som blasfemi, som mangel på respekt for den pedofile massemorderen de har opphøyd til guddom. Muslimene er som rabiate bikkjer, om vi skal overleve må de holdes på avstand, og bekjempes. Den frie verden har maktmidlene, hadde vi bare hatt ledere med handlekraft. Jeg holder det for sannsynlig at muhammedanerne selv tror på det de tilber, med nesa i støvet og rumpa i været, de er saktens så enfoldige, men jeg undres på om det ikke først og fremst er en øvelse i å kue vestlige land og ledere, tvinge oss moralsk i kne. De har kommet langt på kort tid.

For sin egen del viser de ingen tilbakeholdenhet med provokasjonene. En av de klassiske berettes fra løsrivelsen fra India: Muslimer plasserte en diger kasse med avskårne men uomskårne peniser foran et indisk hovedkvarter. Muslimene har i århundrer praktisert å stikke offerets avskårne kjønnsorgan i munnen på den drepte – ved den nevnte anledningen gjorde de det en gros.  De er i det hele sykelig opptatt av det seksuelle. De holder sine unge menn i avholdenhet for å opparbeide frustrasjon og aggresjon, og samtidig hat mot de “vantro” som får leve et naturlig samliv med sine medskapninger. Send dem hjem, la dem praktisere sin tro og sitt levesett i egne land.

Til våre hjemlige trakter: Nå krever muslimske innvandrere/inntrengere å få gravsteder innrettet mot Mekka, og myndighetene synes innstilt på å gi etter, nok en gang, i stedet for å be møkka dra til  Mekka. Den siste gjenlevende av 20-Julimennene, fra attentatet på Hitler, var forleden intervjuet i Der Spiegel, og bekjente sin frustrasjon ansikt til ansikt med en religion som opphøyer døden til selve meningen med livet, og som forakter og hater oss fordi vi setter livet høyere enn slutten. Jo mer jeg ser til muslimer, dess mer ønsker jeg at de får sitt høyeste ønske oppfylt, men like lite som jeg ønsker å la dem leve i Norge, like lite ønsker jeg å gi dem plass her etter døden, og minst av alt etter at de har fått skaffe seg martyrglorien på norsk jord.

Gangstøvika 040411

Sendt 7.4.11 til:
“Alle” norske aviser. Politiske parti. Biskopene. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 97 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015