header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsEi ny bølge av voldtekter går nå over Oslo sentrum. Kvinner er blitt livredde for å bevege seg ute i sin egen hovedstad, mens politiet som vanlig famler i blinde. Selv bekjente av politiet som tidligere har vært anmeldt for overfall på kvinner, blir nå satt fri og anmeldelser henlegges.

Ja, jeg er én av de mange nordmenn som blir så inderlig forbannet av å lese, høre og se i aviser eller på TV om slike reinspikka drittsekker som herjer i sentrum av Oslo. Og samtidig lurer jeg alvorlig på hvor lenge dette svineriet skal pågå, før de ansvarlige politikerne (som naturligvis IKKE regner seg som ansvarlig for noen ting lenger) skal fortsette å se en annen vei. Eller begynne å ta dette meget store problemet alvorlig?

Og videre lurer jeg også på hvor lenge det varer før vi ser borgervern ta over den funksjon som politi og påtalemyndigheter skal fylle? Undertegnede har dessverre ikke tallene til å feste påstanden min til, men det er vel fare for at de fleste drittsekkene slipper unna straff? Oslo mangler jo for tiden cirka 500 politifolk, mens Storberget har selvfølgelig ikke penger til flere. Men å fylle hovedstaden med fremmede, som kommer her og ber om opphold, og som koster oss milliarder, ja da har de sannelig penger. Og dette er ikke å begripe for meg!

Hva kommer det av at så mange nordmenn er blitt så likegyldige og ikke lager et sabla oppstyr om dette? Er de blitt fullstendig neddopa, der de sitter i sin bløte godstol, med fjernkontrollen, og der de lar seg fore av all den dritten de tar inn på sin TV? Eller er det kanskje fordi de er blitt stappmette, avstumpa, dorske og totalt apatisk til alt som skjer i dette landet? Kanskje så lenge det ikke rammer dem sjøl, eller noen i familien som blir utsatt for disse avskyelige ugjerninger, så er det ingen som bryr seg? En farlig vei å gi seg ut på.  Der jeg skjemmes langt inn i beinmargen av at Norge er blitt en nasjon av sveklinger!

Voldtektsbølge 120411

Sendt 12.4.11 til:
“Alle” norske aviser. Norske politiske parti. Politikerne på Stortinget. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 87 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015