header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

gronstadAv og til er norske politikere ute med kritikk av andre nasjoners manglende demokratisering. Men de styrende norske politikere endrer Norge for alltid ved høy innvandring, uten at folket overhodet er spurt. Vitner det om en demokratisk styreform? En kan undres på om ikke dette med å feie for egen dør først, passer svært godt inn her?  En skikkelig folkeavstemning om innvandringen burde for lengst ha vært avholdt, dersom  –  demokratisk  –  skulle  ha noen mening.  Det samme med EØS- og Schengen-avtalene. At noen politikere skulle kunne opphøye seg til guder, og selv, enerådig, ta  bestemmelser som er skjebneavgjørende for landet, er aldeles forkastelig. Det er alt annet enn demokratisk og bare tre dette ned over hodene på folket.

Her i landet står vi etter hvert overfor kommunevalget høsten 2011og stortingsvalget i 2013.  Fremskrittspartiet kunne ha vært et alternativ og en redningsplanke for landet med sin innvandrings- og lov og orden-politikk. Men når det nærmer seg valg bruker noen ledende Frp´ere å komme med  utspill der de skyver store velgermasser bort. Eksempelvis: Spritsalg på bensinstasjoner, UP vekk fra veiene, boring etter olje utenfor Vesterålen/Lofoten/Senja, m.m. Frp, som ønsker å være partiet for folk flest, burde også innse at folk flest ikke er så overvettes begeistret  –  for å si det mildt  –  for slik som markedsliberalisme og privatisering av alt.

Det som trengs nå er kløktige folk med fedrelandsfølelse til å styre landet. Frp burde sette sine kjepphester på stallen, virkelig være partiet for folk flest, og gå inn for å redde landet. I så fall ville de vinne titusener av stemmer. Vi vet at propagandaapparatet som arbeider for de rødgrønne vil kjøre på alt hva reimer og tøyler kan holde fremover, med kynisk lureri og bløff. De har flere ganger proklamert at innvandringen skal reduseres, og det har hver gang vist seg ikke å bli realisert. Antagelig har det i 2010 igjen vært ny rekordinnvandring fra ikke-kompatibel religion/kultur. Det er antagelig for seint å redde landet fullstendig, det håpet svant vel helt hen ved valget i 2009, men reddes det som reddes kan! En fortsatt rødgrønn regjering vil i hvert fall være fatalt for landet, men det er vel  helst den veien det går; med (same procedure…) samme prosedyre som ved de foregående valg.

Skulle nesten tro at blandt de styrendes rådgivere er propagandaspesialister og/eller godt betalte PR-byråer som gir følgende råd til disse politikerne: Skygg unna alle diskusjoner om innvandringen, ordet overbefolkning må ikke nevnes og sørg for at ordene rasister og rasisme brukes mest mulig. Før fantes det nesten ikke rasisme her til lands, men nå begynner vel noen folk å bli rasister i ren frustrasjon over denne i lang tid pågående meningsløse innvandringspolitikken. Så det er politikerne selv som har rotet det til i ekte Rosa Panter-stil.

En stor del av norske velgere er som kona til Gudbrand i folkeeventyret Gudbrand i Lia. Uansett hva dumheter de nå styrende partier gjør så er de like gilde for disse velgerne. Slik tenker de vel, med litt omskriving fra nevnte folkeeventyr: ”Hvordan dere enn steller det til, gjør dere som vi kunne ønske det fram. Hva skulle vel vi med frihet i eget land? Nå kjører dere oss jo oppi denne multikulturelle smeltedigelen der vi snart blir omgjort til annenrangs borgere i vårt forhenværende fedreland. Ja, dere gjør allting så vel, og vi vil fortsette å stemme på dere helt til vi eventuelt blir fratatt stemmeretten.”

Nå er det vel et argument som høres: Vi har det jo så godt her i landet. – Ja, slik som i historien om en som falt ned fra en stor høyde og underveis ned mot bakken sa: Ennå så går det bra…!

Publisert i avisa Nordlys 7. april 2011.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 846 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015