header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlDe lett forutsigbare konsekvensene av den fremmedkulturelle invasjonen har begynt å plage ledelsen i Arbeiderpartiet. Men like innbitt og målbevisst som de har kjempet for sitt Utopia, med hyener og lam på samme gressganger, like rådville er lederne når det gjelder skadebegrensningen. Det foreløpig siste påhittet, å underkaste alle mannlige innvandrere psykologundersøkelse, er et slag i luften. Dersom vi har ledig kapasitet innen psykologi og psykiatri her i landet, er det mer resultatorientert å legge partilederne på konsultasjonsbenken.

Det krevdes ikke særlig skarpe åndsevner for å forutse at norske kvinner ville måtte betale for politikernes stormannsgalskap når de inviterte til åpent hus. Stortings- og regjeringsmedlemmer må forutsettes å vite hva muslimske menn lærer om oss “vantro”, at vårt land er del av “krigens hus”, og at her kan de ta seg til rette. Våre politikere burde innse at hver muslimsk mann er en potensiell voldtektsforbryter, i kraft av sin tro og sin kultur. Vår livsstil, med glade, leende jenter, lettkledde, som ikke tvinges til å skjule sin skjønnhet og seksualitet i burka, må virke provoserende på menn som fra sin barndom ikke har fått se så mye som en ankel, bare øyne bak et gitter.

Tilbakeholdt kjønnsdrift har vært drivkraften i et utall kriger muslimene har ført over halve kloden. I  vår verdensdel, og i vår tid, har vi beretningene om de marokkanske leiesoldatenes herjinger under den spanske borgerkrigen: Massevoldtektene var ledd i krigføringen, general Francos stedfortreder i Sevilla, Queipo de Llano, oppildnet sine maurere med løfte om fri tilgang på spanske kvinner, hele Madrids kvinnebestand var fritt bytte. Noenlunde lignende i Italia, der marokkanere og algierere under fransk kommando kastet seg som villdyr over italienske kvinner i alle aldrer. De trodde nok på løftet om 72 jomfruer i himmelen, men avsto ikke i mellomtiden fra én håndgripelig her på jorden.

Hele tiden fortsetter muslimske voldsforbrytere å komme. Ingen forbrytelse er for grov, drap og voldtekt, uansett skal Europa dras med pakket. I et fengsel i Hamburg sitter 10 somaliske sjørøvere, tatt på fersk gjerning av hollandske marinesoldater, etter at de hadde skutt i filler overbygningen på et tysk skip med stormgeværer og panservernraketter. I stedet for å skyte dem på stedet, sendte hollenderne sjørøverne til Hamburg, og der har de nå sittet et år. I pågående rettssak har hver av dem 2 – to advokater. Et batteri tolker holder prosessen gående, sakkyndige i alt mellom himmel og jord innkalles og påkalles, vitner fra nær og fjern, antropologer og andre forståsegpåere, tre fagdommere pluss et antall legdommere, de yngste røverne er røntgenfotografert på kryss og tvers for å fastslå alderen, et sirkus med et utall aktører, og hver tiltalt har én fengselsbetjent som sin personlige oppasser. Regningen for denne farsen løper opp i millioner – Euros. Allerede før prosesstart er det klart at de tiltalte ikke kan returneres etter eventuell soning uansett, Det er for farlig for dem i eget land. Så får dumme europeere dras med dem. De må få bli i Tyskland, og – ja nettopp, “integreres”. Som voldtektsforbrytere i Norge.

Europa kommer til å bryte sammen.

Libe R. M. 170411

Sendt 17.4.11 til:
“Alle” norske aviser. Politiske parti. Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 768 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015