header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsDet er nesten ikke til å tro at den gamle krigshelten ”Kjakan” Sønsteby er blitt litt tabloid på sine gamle dager. For trist er det at han nå går ut mot dem, som på mange måter er å betrakte som hans likesinnede og etterfølgere. Bare at dette er i en annen tidsalder, men likevel, mot den samme fiende, pakket inn i en annen innpakning. Men dette forteller oss alle at ”gutta på skauen”, som faktisk vant den andre verdenskrig, de hadde ikke peiling på hva de drev på med, eller var bevisst på hvilken side de sto på den gang.

Ja, de var unge gutter som sikkert hadde behov for et adrenalin-kick eller to. Og for disse tøffingene kom nok krigen som bestilt. Ellers hadde de vel blitt basehoppere eller kanskje bankranere – for å tilfredsstille sitt eget sug etter spenning. Og ved krigens slutt, da viste det seg at de sto på seierherrens side, men de kunne likegodt vært på taperens.  Og siden den gangen, da har de blitt båret fram, fått utmerkelser, anerkjennelse, blitt hyllet og båret fram på gullstol. Ja sannelig fått all den ære og honnør et menneske kan ønske seg, og som i tillegg fikk æren av å ha kverket nazismen. Sannelig ikke verst?

Men når det kommer til å identifisere islam som den fiendtlige ideologi den er, på linje med Hitlers nazisme, da skorter det helt på ganske elementære og grunnleggende kunnskaper som rasisme, apartheid, kvinneforakt, forakten for de ”vantro” og for alt vi står for. Og dette spøkelse har vi har sluppet inn bakdøra - uten tillatelse fra folket, inn til vårt kjære fedreland, og som forkynner død og underkuelse av alle som ikke vil ta imot islam! Og som på sett og vis stiller nazismen i skyggen.

Jo, “Kjakan” ble dekorert og fikk anerkjennelse for sin innsats mot det totalitære, rasistiske og det ideologiske som Hitler og hans likemenn sto for. Men det var mange andre nordmenn som også kjempet, men de ble alle forbigått i stillhet. Også i dag er det folk som står opp for fedrelandet sitt, og som ikke ønsker å se det totalitære styre komme tilbake til Norge. Men det er mange som i dag forsøker å sverte disse islams motstandere, og uten skam og blygsel, skyver gode gamle, men kunnskapløse ”krigshelter” foran seg.

For glem ikke det, at den dagen man slutter å stå imot islam, da har vi tapt den friheten de allierte og våre egne motstandsmenn og kvinner gav sine liv for under Andre verdenskrig! La oss aldri glemme dem, og la oss ære deres innsats for Konge og fedreland, og som sto imot en totalitær ideologi som nazismen, og som i dag kan sammenlignes med islam. For husk det: De allierte kommer ALDRI en gang til for å hjelpe oss! Nå må vi hjelpe oss sjøl. Og det er på tide våre naive politikere snart begynner å ta dette på alvor!

Kjakan 200411

Sendt 20.4.11 til:
Norske patrioter/nasjonalister.

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 56 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015